Hoe Installeer Ik Gratis Een Gelicentieerd Kantoor

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Gratis Een Gelicentieerd Kantoor
Hoe Installeer Ik Gratis Een Gelicentieerd Kantoor

Video: Hoe Installeer Ik Gratis Een Gelicentieerd Kantoor

Video: Hoe Installeer Ik Gratis Een Gelicentieerd Kantoor
Video: Free Alternative to Microsoft Windows 11.. a modern system for non tech users and all ages. 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig heeft bijna elke computergebruiker kantoortoepassingen nodig. Niet iedereen heeft echter het geld om betaalde kantoorsuites aan te schaffen (bijvoorbeeld Microsoft Office). Aan de andere kant, zowel in commerciële als overheidsorganisaties en instellingen, nemen de neigingen toe om de gelicentieerde zuiverheid van software te controleren. In dergelijke omstandigheden zijn open source office-softwarepakketten (bijvoorbeeld OpenOffice) een echte redding, omdat ze worden gedistribueerd onder de voorwaarden van niet-commerciële licenties en de nodige functionaliteit hebben. Om hun eigenaar te worden, moet u een minimum aan acties uitvoeren.

Gratis software
Gratis software

Het is nodig

  • - het internet;
  • - open kantoor.

instructies:

Stap 1

Selecteer een softwarepakket. Tegenwoordig concurreren verschillende gratis kantoorsuites met elkaar. Een van de bekendste is OpenOffice, dat alle functies van betaalde oplossingen heeft, inclusief tekst- en spreadsheetprocessors, presentatie-editors, databasebeheersystemen, vectorafbeeldingeneditor en formule-editor. Meer informatie over de voordelen van OpenOffice wordt gepresenteerd op de officiële website (https://www.openoffice.org/ru/).

Stap 2

Download uw gratis kantoor online. Alle gratis kantooroplossingen zijn over het algemeen te downloaden via internet. Om dit te doen, moet je naar de officiële website van het programma gaan en daar een link vinden om het installatiebestand te downloaden. Om bijvoorbeeld OpenOffice te downloaden, gaat u naar https://www.openoffice.org/en/ en klikt u op OpenOffice downloaden. Houd er rekening mee dat het installatiebestand van OpenOffice ongeveer 150 MB groot is, dus het downloaden kan even duren.

Stap 3

Installeer op uw computer. Voer het installatiebestand van het programma uit en volg de instructies. Over het algemeen zijn voor de installatie geen speciale kennis of vaardigheden vereist. Na installatie is de kantoorsuite klaar voor gebruik.

Aanbevolen: