Hoe Het Pad Te Traceren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Pad Te Traceren?
Hoe Het Pad Te Traceren?

Video: Hoe Het Pad Te Traceren?

Video: Hoe Het Pad Te Traceren?
Video: How to track anyone's phone location without them knowing! This was used on me😱 2024, Mei
Anonim

Wanneer u een waardevol artikel in een pakket verzendt, maakt u zich waarschijnlijk zorgen over de veiligheid ervan. Voorheen was het om verschillende redenen niet mogelijk om de locatie van een pakket te volgen. Nu is de situatie drastisch veranderd.

Hoe het pad te traceren?
Hoe het pad te traceren?

instructies:

Stap 1

Noteer de code die aan uw pakket is toegewezen, zodat u het pad kunt volgen. Het kan anders een identificatienummer of trackcode worden genoemd. Dit is een van de verplichte attributen die aan een pakket worden toegewezen tijdens het afrekenen van een zending, zodat u het pad op een bepaald moment kunt volgen. Als je een product in een online winkel hebt besteld en het wordt verzonden, dan moet alle informatie over het product, inclusief de trackcode, in je "persoonlijke account" staan.

Stap 2

Ga naar de website van de afzender om het pad van het pakket in te stellen. Sommige koeriersbedrijven bieden de mogelijkheid om te allen tijde up-to-date te blijven, d.w.z. weten waar het verzonden pakket zich op een bepaald moment bevindt. Deze informatie wordt ofwel automatisch naar uw "persoonlijke account" gestuurd, of u kunt deze zelf opvragen bij de technische ondersteuningsdienst van de site.

Stap 3

Gebruik een speciale bron die informatie geeft over pakketten die door postdiensten worden verzonden. Er zijn zeer gespecialiseerde bronnen die de acties van een bepaalde postdienst weerspiegelen. Daarover wordt sneller informatie verstrekt dan over grootformaat bronnen.

Stap 4

Gebruik de ontvangen trackcode om erachter te komen waar het pakket zich bevindt. Voer het in in het juiste venster van de bron die wordt gebruikt. Na enige tijd ontvangt u de gevraagde informatie.

Stap 5

Als u niet constant toegang hebt tot internet, om de status van het pakket te volgen, registreer u dan op een van de sites die de voortgang van de posttransacties volgen, geef in het formulier de trackcode van het pakket en uw mobiele telefoonnummer op. Nu, zodra de status van het pakket verandert, wordt er automatisch een sms-bericht met de nodige informatie naar uw mobiele telefoon verzonden. Houd er rekening mee dat deze service wordt betaald.

Aanbevolen: