Hoe Het Archiefwachtwoord Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Archiefwachtwoord Te Achterhalen?
Hoe Het Archiefwachtwoord Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Archiefwachtwoord Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Archiefwachtwoord Te Achterhalen?
Video: How to Open a RAR File without Password | With Demo 2024, Mei
Anonim

Soms plaatsen gebruikers belangrijke informatie in het archief, beveiligen deze met een wachtwoord en vergeten na een tijdje het wachtwoord. Jammer, want zonder wachtwoord werkt de toegang tot de gegevens in het archief niet. Niet alles is echter verloren: er zijn manieren om te proberen een vergeten wachtwoord te herstellen en uw gegevens op te slaan.

Hoe het archiefwachtwoord te achterhalen?
Hoe het archiefwachtwoord te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Helaas is de enige manier om een hopeloos verloren wachtwoord uit een archief te halen, of het nu rar of zip is, het brute forceren totdat het juiste wachtwoord is geraden. Deze methode is niet de meest betrouwbare, omdat je nooit alle combinaties van tekens kunt doorlopen, en in ieder geval een lange (tenzij je wachtwoord natuurlijk "123" is). Er zijn echter enkele eenvoudige tips om de tijd die nodig is om het op te halen te verminderen.

Stap 2

Probeer eerst alle mogelijke informatie over het wachtwoord te onthouden (of kom er op een andere manier achter), zoals: de lengte (minstens bij benadering), het type gebruikte symbolen (cijfers, letters), de taal van het wachtwoord en de hoofdletters.

Stap 3

Nadat u deze verhelderende gegevens hebt ontvangen, downloadt u een programma dat brute-force-aanvallen uitvoert (of, eenvoudiger, brute force). Bijvoorbeeld RAR Password Recovery Magic, dat wachtwoorden kan opsommen met behulp van een woordenboek, wat handig is als het wachtwoord een zinvol woord was.

Stap 4

Specificeer de brute-force-beperkingen voor het programma, gebaseerd op de informatie verkregen in stap 2. Onthoud dat hoe minder tekens het programma heeft om brute-force te gebruiken, hoe groter de kans op wachtwoordherstel.

Stap 5

Wacht tot het einde van het proces (het kan jaren of zelfs eeuwen duren).

Aanbevolen: