Hoe De Rotatie Van De Koeler Te Verminderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Rotatie Van De Koeler Te Verminderen?
Hoe De Rotatie Van De Koeler Te Verminderen?
Anonim

Het verminderen van de rotatiesnelheid van de koeler wordt gebruikt om de hoeveelheid geluid die door de apparatuur wordt uitgestraald te verminderen. U kunt de snelheid van de koelventilator verlagen met behulp van gespecialiseerde software.

Hoe de rotatie van de koeler te verminderen?
Hoe de rotatie van de koeler te verminderen?

instructies:

Stap 1

U kunt de rotatie van koelers verminderen met behulp van het gespecialiseerde hulpprogramma SpeedFan. Download de nieuwste versie van de officiële website van de ontwikkelaar en ga verder met de installatie volgens de instructies van het installatieprogramma die op het scherm verschijnen.

Stap 2

Het hulpprogramma is vrij eenvoudig te gebruiken en heeft een intuïtieve interface. In het geopende venster ziet u de huidige systeemgegevens en temperatuurmetingen van de computerhardware, namelijk de temperatuur van de processor, harde schijf en enkele andere apparaten. Links ziet u de ingestelde frequentie van de ventilatoren in de computer, die door het systeem zijn gedetecteerd.

Stap 3

Ga naar het gedeelte Configureren - Opties om de interfacetaal te wijzigen in Russisch in het item Taal. Geef "Russisch" op in de lijst die verschijnt. Pas de aangebrachte wijzigingen toe door op de knop "OK" te klikken. Gebruik dan het tabblad "Frequenties".

Stap 4

In de regel "Syst. board "selecteer de fabrikant die uw moederbord heeft gemaakt. U kunt dit bedrijf achterhalen door de documentatie bij uw computer te bekijken. Voer vervolgens een hardwaretest uit om te zien of de ventilatorsnelheid kan worden gewijzigd. Als dit niet mogelijk is, ziet u een bijbehorende melding in het programmavenster.

Stap 5

Ga daarna terug naar het tabblad "Indicatoren". Onder de aangeboden opties ziet u de lijnen Speed01, Speed02, enz., afhankelijk van het aantal fans. Gebruik de juiste knoppen om deze waarden te verlagen tot 50% en sla vervolgens de wijzigingen op. U zult veranderingen in het geluidsniveau opmerken. Dit geeft aan dat het aantal omwentelingen van de radiator is afgenomen. Dit betekent dat er een frequentiewijziging is opgetreden en het gewenste effect is bereikt.

Aanbevolen: