Hoe Een VPN-client In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een VPN-client In Te Stellen
Hoe Een VPN-client In Te Stellen

Video: Hoe Een VPN-client In Te Stellen

Video: Hoe Een VPN-client In Te Stellen
Video: Een VPN instellen op een router | NordVPN 2024, Mei
Anonim

VPN-verbindingen worden niet alleen gebruikt om verbindingen binnen kantoren tot stand te brengen, maar ook door providers bij het uitvoeren van thuisinternet. Clientinstellingen kunnen variëren afhankelijk van het doel.

Hoe een VPN-client in te stellen
Hoe een VPN-client in te stellen

Noodzakelijk

toegang tot de computer

instructies:

Stap 1

Ga naar het menu netwerkverbindingen van uw computer en selecteer een nieuw item maken in de linkerbovenhoek van het venster, waarna u een nieuwe verbindingswizard op uw scherm zou moeten zien. Klik op de knop Volgende en selecteer de optie Verbinden met een netwerk op mijn werkplek. Controleer vervolgens het tweede punt, dat naar het punt gaat waar de verbinding met het virtuele gedeelte tot stand wordt gebracht.

Stap 2

Voer de verbindingsnaam van uw keuze in. Op basis van het type VPN-verbinding dat u aan het opzetten bent, selecteert u een van de belopties, als u een normaal internet thuis hebt, selecteert u de optie zonder te bellen.

Stap 3

Noteer in de volgende paragraaf het IP-adres dat door de provider aan u is verstrekt, meestal staat dit in de documenten bij het verbinden, bijvoorbeeld vpn.intrenet.beeline.ru. Kies ervoor om een snelkoppeling op het bureaublad naar keuze toe te voegen en start de verbinding.

Stap 4

Voer in de juiste velden van het venster van de VPN-verbinding die u hebt gemaakt, de login en het wachtwoord in die u van de provider hebt gekregen om verbinding te maken met het virtuele netwerk. Zonder verbinding met internet te maken, selecteert u de eigenschappen van uw LAN-verbinding en configureert u de beveiligingsinstellingen en het verbindingsprotocol dat u gebruikt. Pas uw wijzigingen toe, sla ze op en maak verbinding met internet.

Stap 5

Ga naar de officiële website van uw internetprovider en zoek vervolgens een hulpprogramma dat automatisch een VPN-verbinding tot stand brengt, afhankelijk van het doel ervan. Wanneer het is geïnstalleerd, worden de benodigde parameters automatisch toegepast en worden de lokale netwerkverbindingsinstellingen die specifiek zijn voor deze provider, gewijzigd.

Stap 6

Gebruik voor de juiste instelling ook de technische ondersteuning door het nummer te bellen dat in het contract is vermeld of door de informant op de officiële website te gebruiken, indien beschikbaar.

Aanbevolen: