Een Logitech-toetsenbord Demonteren

Inhoudsopgave:

Een Logitech-toetsenbord Demonteren
Een Logitech-toetsenbord Demonteren

Video: Een Logitech-toetsenbord Demonteren

Video: Een Logitech-toetsenbord Demonteren
Video: Flooded Logitech Keyboard Teardown 2024, Mei
Anonim

Een van de belangrijkste accessoires voor een pc-gebruiker is het toetsenbord. Met behulp hiervan kunt u de informatie die u nodig hebt in de computer invoeren. Momenteel zijn Logitech-toetsenborden een van de meest populaire. Ze zijn goed ontworpen en betrouwbaar. Maar heel vaak gebeurt het dat je het toetsenbord hebt overspoeld met vloeistof. Om het schoon te maken, moet het worden gedemonteerd.

Een logitech-toetsenbord demonteren
Een logitech-toetsenbord demonteren

Noodzakelijk

Een set schroevendraaiers, zachte doek, alcohol, wattenstaafjes

instructies:

Stap 1

Lees eerst de handleiding van je toetsenbord. Als u deze niet hebt, gebruik dan de website van de fabrikant, waar u de handleiding in elektronische vorm kunt downloaden. In de handleiding vind je een schema van je toetsenbordindeling Het zal u helpen de volledige demontage correct uit te voeren. Maak een ruimte klaar voor demontage. Het is het beste om een zachte doek op de tafel te leggen om krassen of beschadiging van de kast te voorkomen.

Stap 2

Zorg ervoor dat het toetsenbord is uitgeschakeld van de computer. Als uw toetsenbord multimedia is, verwijder dan de batterijen of accu's. Draai nu het toetsenbord om met de toetsen omlaag. U zou de kleine rubberen doorvoertules moeten kunnen zien om te voorkomen dat het toetsenbord wegglijdt of krast. Verwijder deze pluggen voorzichtig. Ze zijn bevestigd aan een zelfklevende basis. Als het onbruikbaar is geworden of je het zelf hebt verwend, vervang het dan door een nieuw exemplaar. Om dit te doen, schraapt u voorzichtig de resten van de oude lijm van het oppervlak van de plug. Lijm nu voorzichtig een klein stukje dubbelzijdig plakband.

Stap 3

Onder de pluggen vind je kleine schroeven die verwijderd moeten worden. Probeer te markeren welke bouten en waar je ze vandaan haalt, zodat je ze later in precies dezelfde volgorde kunt monteren. Dit is nodig om bouten van verschillende, die in breedte en lengte kunnen verschillen, niet te verwarren. Draai nu het toetsenbord om met de toetsen omhoog. Tussen de Caps Lock +/- toetsen op het secundaire toetsenbord vind je nog vier verborgen bouten. Ze moeten ook worden uitgezet.

Stap 4

Nu wordt de toetsenbordbehuizing alleen vastgehouden door plastic clips. Open ze voorzichtig. Verwijder de achterklep. daaronder zie je verschillende lagen. Haal ze voorzichtig uit elkaar. De laag met pluimen moet zorgvuldig worden schoongemaakt met wattenstaafjes gedrenkt in alcohol. De overige lagen kunnen in water worden afgespoeld. Vergeet niet de voedingen los te koppelen met het snoer, dat nooit aan vocht mag worden blootgesteld. Leg vervolgens alle delen opzij om te drogen. Als ze helemaal droog zijn, zet je ze in omgekeerde volgorde weer in elkaar.

Aanbevolen: