Hoe Een Knop Te Demonteren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Knop Te Demonteren?
Hoe Een Knop Te Demonteren?

Video: Hoe Een Knop Te Demonteren?

Video: Hoe Een Knop Te Demonteren?
Video: Doorbell Button How to replace and install 2024, April
Anonim

Als je ooit een maaltijd hebt georganiseerd met je laptop of het proces van koken in de buurt van je laptop (er zijn er enkele), hoogstwaarschijnlijk na deze gebeurtenissen, weigerde je laptop te werken. Misschien werkt het, maar er is iets onder de sleutel gekomen van eten. Om een deeltje van je vorige eten onder de toets vandaan te halen, moet je het toetsenbord demonteren of alleen de toets verwijderen.

Hoe een knop te demonteren?
Hoe een knop te demonteren?

Noodzakelijk

Laptoptoetsenbord, gereedschap voor het verwijderen van sleutels (elk dun en niet scherp)

instructies:

Stap 1

Om te beginnen met het reinigen van de toetsenbordknoppen, moet u het toetsenbord verwijderen. De meeste laptoptoetsenborden zijn gedemonteerd met toetsen. Om later tijdens de montage geen fouten te maken, kunt u het beste een momentopname van uw toetsenbord maken of een fotokopie maken. Elke toets op een laptoptoetsenbord bestaat uit verschillende onderdelen:

- toetsenbord;

- sleutels optillen;

- veerelement (niet op alle toetsenborden aanwezig).

Stap 2

Om het proces van het verwijderen van de sleutels snel te voltooien, kan elk dun en niet-scherp voorwerp geschikt zijn: een horlogeschroevendraaier, een dunne priem, een tandhaak. Het toetsenblok van het toetsenbord wordt met vergrendelingen op de lift aangesloten. Verbindingen kunnen zowel mobiel als niet-mobiel zijn. Met behulp van vaste verbindingen wordt de sleutel losgekoppeld van de toetsenbordbehuizing. Meestal bevindt deze verbinding zich onderaan de toetsenbordknop. Het is noodzakelijk om de haak tussen de vaste verbindingen te steken, met de nadruk op het feit dat deze tussen de lift en het platform gaat.

Stap 3

U heeft dus één knop verwijderd. Als u hetzelfde moet doen met meerdere sleutels, vergeet ze dan niet te plaatsen. Gebruik uw foto of fotokopie van het toetsenbord wanneer u de toetsenbordknoppen weer in elkaar zet.

Stap 4

De toetsen zijn vervangen door een solide snap-in. Plaats de knop op de daarvoor bestemde plaats en druk deze naar beneden.

Aanbevolen: