Een Woord Doorstrepen?

Inhoudsopgave:

Een Woord Doorstrepen?
Een Woord Doorstrepen?

Video: Een Woord Doorstrepen?

Video: Een Woord Doorstrepen?
Video: Excel - tekst doorstrepen 2024, Mei
Anonim

Tekstdecoratie vereist het benadrukken van de ene gedachte en het dempen van een andere. Soms is het nodig om door middel van grafische weergave zoiets als een "slip of the tongue volgens Freud" aan te duiden - wat je denkt dat uit de taal is gevlogen, en er wordt meteen iets anders gezegd. Met teksteditors en blogs kunt u dit detail doorstrepen.

Een woord doorstrepen?
Een woord doorstrepen?

instructies:

Stap 1

Als u een woord in een teksteditor wilt doorstrepen, selecteert u het door met de muisknop te klikken of door op de Shift- en de rechterpijltoetsen te drukken.

Stap 2

In het bovenste paneel, op het hoofdtabblad, onder de naam van het lettertype, staat een doorgestreepte Latijnse letter (of een groep letters). Klik erop. Het woord wordt opgemaakt met doorhaling.

Stap 3

Gebruik HTML-tags om het doorgestreepte woord op uw blog of website op te maken. Plaats tags rond het woord uit de afbeelding.

Stap 4

Doorhalen kan worden gekleurd. Dan komen de tags overeen met de tweede afbeelding. In plaats van het woord "rood" kunt u elke andere kleurnaam in het Engels gebruiken.

Stap 5

Doorgestreepte tekst kan worden gekleurd, in welk geval de tags enigszins zullen veranderen om de nieuwe illustratie weer te geven. U kunt de kleurnamen naar uw smaak kiezen.

Aanbevolen: