Hoe Kaspersky Internetbeveiliging Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Kaspersky Internetbeveiliging Te Activeren
Hoe Kaspersky Internetbeveiliging Te Activeren

Video: Hoe Kaspersky Internetbeveiliging Te Activeren

Video: Hoe Kaspersky Internetbeveiliging Te Activeren
Video: Kaspersky Internet Security aktivieren 2024, Mei
Anonim

Installeer een proefversie van Kaspersky Internet Security, een antivirusprogramma dat uw computer tijdens de proefperiode op betrouwbare wijze beschermt. Koop na dertig dagen gebruik een licentie en verleng het programma. Respecteer het werk van ontwikkelaars en probeer de bescherming niet te omzeilen met gratis sleutels.

Hoe Kaspersky internetbeveiliging te activeren
Hoe Kaspersky internetbeveiliging te activeren

Noodzakelijk

  • - PC met internettoegang;
  • - geld om een licentiesleutel te kopen.

instructies:

Stap 1

Bezoek de website van het bedrijf om Kaspersky Internet Security te activeren. Koop een sleutel voor de software in het gedeelte "License Renewal Center" door naar het volgende adres te gaan:

Stap 2

Profiteer van de fabrikantenkorting bij aanschaf van een nieuwe licentie door het verlopen licentienummer op te geven. Houd er rekening mee dat het niet nodig is om de sleutel zelf in te voeren, maar een combinatie van cijfers voor het informatienummer. Selecteer een map op uw computer en sla de resulterende code daarin op.

Stap 3

Voer het gedeelte "Licentie" in. Wanneer de activering van de antivirussoftware is voltooid, verwijdert u de oude sleutel, voert u de nieuwe in en klikt u op de knop "Volgende". Betaal de vergunning op de voor u meest geschikte manier - elektronisch geld, bankkaart, via QIWI-terminals of partnerskantoren.

Stap 4

Als u besluit een volwaardig Kaspersky Lab-product te gebruiken na de proefversie, koop dan een antivirusprogramma op de officiële website van de fabrikant. Nadat u de goederen op bovenstaande manier hebt betaald, ontvangt u de software en een licentiesleutel die een jaar geldig is.

Stap 5

Verkrijg een licentie voor Kaspersky Internet Security door een gespecialiseerde computerwinkel te bezoeken. Koop een cd met de nieuwste programma-updates en een antivirussleutel. Plaats de media in de schijf van uw computer. Installeer updates en activeer de ontvangen toestemming volgens de stapsgewijze instructies.

Stap 6

U kunt een licentiesleutel voor Kaspersky Internet Security aanschaffen bij de kantoren van partnerbedrijven: Enterprise Partner, Business Partner, Premier Partner. Vergeet niet dat bedrijven hun klanten niet alleen producten van Kaspersky Lab verkopen, maar ook technische ondersteuning bieden voor hun hightechproducten.

Aanbevolen: