Hoe Het Spel Op Een Computer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Op Een Computer Te Installeren
Hoe Het Spel Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Het Spel Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Het Spel Op Een Computer Te Installeren
Video: How to Play Any PS4 Games On Your PC (Official) 2024, Mei
Anonim

Veel mensen denken dat bij het installeren van een spel, simpelweg klikken op de knop "Volgende" voldoende is. Maar dit is niet altijd correct, want het installeren van een spel op een computer heeft ook zijn eigen nuances.

Hoe het spel op een computer te installeren
Hoe het spel op een computer te installeren

instructies:

Stap 1

Lees eerst aandachtig de systeemvereisten van het spel, of het geschikt is voor installatie op je computer.

Stap 2

Als je ja hebt geantwoord, plaats de schijf dan in je dvd-station. Daarna zou de computer informatie van de schijf moeten lezen en na een paar seconden zal het spel automatisch starten. Klik op de knop "Installeren". Als het spel niet automatisch is gestart, ga dan naar Deze computer en klik op het pictogram van het schijfstation met het spel. Dit opent het venster van het installatiemenu, of de automatische installatie zal beginnen.

Stap 3

Klik volgende. Er verschijnt een venster met de licentieovereenkomst. We selecteren het item "Ik accepteer de voorwaarden van de overeenkomst" en klikken op de knop "Volgende".

Stap 4

Vervolgens wordt het venster "Selecteer game-installatiemap" geopend, waar u het pad van het spel moet specificeren. De game is standaard geïnstalleerd op schijf C. En velen doen dit door automatisch op de knop "Volgende" te klikken. Het is echter zeer onwenselijk om games op de lokale C-schijf te installeren. Want dan gaat uw computer defect raken, vertragen en zelfs uitvallen. Je kunt natuurlijk gewoon het menu-item "Wijzigen" selecteren, maar in dit geval verschijnt er elke keer dat je het spel installeert nog steeds een pad naar schijf C. Daarom veranderen we in het installatiepad van het spel de letter C naar een ander station (bijvoorbeeld D), en "Program Files" verwijderen en schrijven" Games ". Dit is wat we krijgen, bijvoorbeeld "D: / Games / game disc name". Klik nu gerust op de knop "Volgende".

Stap 5

Klik ten slotte op "Installeren" en wacht tot de installatie is voltooid.

Stap 6

Wanneer de installatie van het spel is voltooid, wordt er een venster geopend waarin staat dat het spel met succes op uw computer is geïnstalleerd. En misschien is er nog een nuance. U kunt bijvoorbeeld worden gevraagd om extra stuurprogramma's voor de game te installeren (zoals DirectX). Het is wenselijk om ze te installeren om het spel correct te laten werken.

Stap 7

Nadat de installatie van de game is voltooid, is het ook een goed idee om het Readme.txt-bestand te openen, dat zich meestal in de gamemap bevindt. In de regel bevat dit bestand aanvullende stappen die moeten worden genomen bij de installatie van het spel en aanvullende informatie.

Stap 8

Nu na het installeren van het spel en (indien nodig) stuurprogramma's, is het raadzaam om uw computer opnieuw op te starten. Het is duidelijk dat het ongeduldig is om te beginnen met spelen, maar - een beetje geduld. Het enige dat overblijft is om het spel te starten en met plezier te spelen.

Aanbevolen: