Hoe Zorg Je Ervoor Dat Spelers Een Lage Ping Hebben?

Inhoudsopgave:

Hoe Zorg Je Ervoor Dat Spelers Een Lage Ping Hebben?
Hoe Zorg Je Ervoor Dat Spelers Een Lage Ping Hebben?

Video: Hoe Zorg Je Ervoor Dat Spelers Een Lage Ping Hebben?

Video: Hoe Zorg Je Ervoor Dat Spelers Een Lage Ping Hebben?
Video: FIX JE LAG EN HOGE PING - WiFi vs Kabel - PC Detective #6 2024, April
Anonim

Het probleem met ping-reductie is relevant voor spelers in verschillende online games, bijvoorbeeld World of Warcraft, Dota, Counter Strike, enzovoort. Er zijn verschillende manieren om de verbinding met de gameserver te optimaliseren voor normale server-clientverbindingsomstandigheden.

Hoe zorg je ervoor dat spelers een lage ping hebben?
Hoe zorg je ervoor dat spelers een lage ping hebben?

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - gameserver.

instructies:

Stap 1

Gebruik het Windows-register om ping in games te verminderen. Deze methode vertraagt de downloadsnelheid, maar de serverping en pakketuitwisseling wordt aanzienlijk versneld. Gebruik RegCleaner om een kopie van het register op te slaan voordat u het bewerkt om ping te verminderen.

Stap 2

Start vervolgens de register-editor: "Start" - "Uitvoeren", voer het commando regedit in. Zoek vervolgens de volgende branch in het register: Tcpip / Parameters / Interfaces. Zoek in deze thread de interface volgens welke je een internetverbinding hebt. Klik met de rechtermuisknop in de rechtermarge en maak een Dword-regel, noem deze TcpAckFrequency. Roep vervolgens het contextmenu erop, selecteer de optie "Wijzigen", vink het hexadecimale selectievakje aan, schrijf de waarde 1.

Stap 3

Ga naar de tak HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / MSMQ / Parameters, zo niet, download het bestand https://depositfiles.com/files/zzpqnwcef, open met kladblok en voeg de tekst ervan toe aan een nieuwe registerregel. Zoek vervolgens het item TCPNoDelay, als het er niet is, maak dan een DWORD-parameter met deze naam, wijs het de waarde 1 toe. Deze methode is geschikt om de ping van spelers in Windows XP te verminderen.

Stap 4

Gebruik dezelfde methode om ping te verminderen in Windows VISTA 32/64 / Windows 7. Ga naar de register-editor, zoek de HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Services / Tcpip / Parameters / Interfaces vertakking daar. Zoek de interface waarop u internet hebt geconfigureerd, klik met de rechtermuisknop in het rechterveld en maak een DWORD-string, noem deze TcpAckFrequency, roep het contextmenu erop, selecteer het item "Wijzigen", stel het hexadecimale selectievakje in en waarde 1.

Stap 5

Als dit registeritem ontbreekt, gaat u naar het hoofdmenu, selecteert u "Configuratiescherm", vervolgens "Programma's en onderdelen", selecteert u de optie "Windows-componenten in- of uitschakelen", zoekt u het item "Message Queuing Server", controleert u de ernaast en alle selectievakjes uit de lijst met componenten. Start uw computer opnieuw op, ga opnieuw naar het register en zoek het gewenste item. Volg stap 2.

Aanbevolen: