Hoe U Uw E-mailadres Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw E-mailadres Kunt Achterhalen
Hoe U Uw E-mailadres Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw E-mailadres Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw E-mailadres Kunt Achterhalen
Video: Hoe je de vereisten qua certificatie van jouw product kunt achterhalen 2024, Mei
Anonim

E-mail is misschien wel een van de belangrijkste diensten die op internet worden gebruikt. Als u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoert, maar u kunt uw e-mail niet invoeren, bent u mogelijk uw identificatiegegevens of de server waarop deze zich bevindt vergeten.

Elektronische brievenbus
Elektronische brievenbus

Noodzakelijk

Computer, internettoegang

instructies:

Stap 1

Probeer uw gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw in te voeren, controleer eerst of de Caps Lock-toets niet actief is en of de toetsenbordindeling in het Latijn is (niet Russisch).

Caps Lock
Caps Lock

Stap 2

Wanneer u gegevens invoert (login en wachtwoord), voert u deze in vanaf het toetsenbord en kopieert u niet vanaf het klembord, omdat u tijdens het kopiëren per ongeluk een spatie kunt invoegen.

Stap 3

Vraag de vrienden met wie je hebt gecorrespondeerd om je te helpen, ze hebben waarschijnlijk de brieven die je hebt gestuurd in hun post, van waaruit ze de naam van de e-mail kunnen geven.

Stap 4

Als u uw login niet meer weet, doorloopt u de procedure voor het herstellen van toegang. Als u de procedure niet kunt doorlopen, krijgt u een contactformulier aangeboden in de Support Service. Het is verplicht om alle velden van de vragenlijst in te vullen. Ze helpen u bij het vinden en herstellen van de toegang als u bij de registratie alle gegevens betrouwbaar en correct heeft ingevuld.

Stap 5

Als je je wachtwoord bent kwijtgeraakt, ga dan naar de wachtwoordherstelpagina en schrijf je gebruikersnaam op op basis van de informatie die je tijdens de registratie hebt achtergelaten - een mobiele, beveiligingsvraag met een antwoord of een extra e-mailadres. U wordt gevraagd om een van hen om uw wachtwoord te herstellen.

Stap 6

Als al het andere faalt, open dan een nieuwe e-mail. En bewaar de login en het wachtwoord ervan op verschillende plaatsen, bijvoorbeeld een bestand op je thuis- en werkcomputer, notities op je telefoon, een aantekening in je agenda.

Aanbevolen: