Cache Opslaan

Inhoudsopgave:

Cache Opslaan
Cache Opslaan

Video: Cache Opslaan

Video: Cache Opslaan
Video: Кеширование - просто объяснение 2024, Mei
Anonim

Weinig mensen weten dat je offline naar bezochte sites kunt gaan door de pagina's die je al hebt bezocht te openen vanuit de browsercache. Maar zelfs als een persoon zich de aanwezigheid van een cache herinnert, is hij niet altijd in staat om een pagina te openen die eenmaal in de offline modus is bezocht vanwege de onmogelijkheid om de gewenste cachepagina te vinden. Als u een site wilt opslaan die volledig op het netwerk is bekeken, op een computer, dan is het vooruitzicht om alle elementen uit de cache te halen ook lang niet voor iedereen aangenaam. Er is echter een goede manier om uw browsercache als sites op te slaan - dit is HTML Converter 2.0.

Cache opslaan
Cache opslaan

instructies:

Stap 1

Met dit kleine programma kun je de inhoud van de cache in een paar minuten omzetten in volwaardige offline sites die je op je computer kunt bekijken, zelfs als het internet is losgekoppeld.

Stap 2

Start HTML Converter en geef in het gedeelte Cachetype het type browser op. Geef daarna in het gedeelte Cachemap het pad op naar de map die de cache bevat. Specificeer tot slot de doelmap - de doelmap waarin het resultaat van het werk wordt opgeslagen.

Stap 3

Vink de vakjes aan naast Java-commando's converteren, koppelingen naar lokale verwijzingen, indexpagina's detecteren.

Stap 4

Als u alle sites in de cache op uw harde schijf wilt bewaren, vink dan het vakje "Alle websites laden" aan. Klik op Converteren en selecteer de sites uit de lijst die u wilt opslaan in het geopende venster. Bevestig de gewenste sites en wacht op het resultaat.

Stap 5

Nadat u uw cache als nuttige webpagina's hebt opgeslagen, maakt u de mappen met tijdelijke internetbestanden leeg en maakt u de cache van uw browser leeg, waardoor er veel ruimte op de harde schijf vrijkomt.

Stap 6

Als u verward bent over de opgeslagen sites en er geen map in kunt vinden, selecteert u in hetzelfde programma het menu Extra en opent u de Easy Site Navigator. Deze functie helpt u de gegevens te vinden waarnaar u op zoek bent.

Aanbevolen: