Hoe Winterboard Te Gebruiken?

Inhoudsopgave:

Hoe Winterboard Te Gebruiken?
Hoe Winterboard Te Gebruiken?

Video: Hoe Winterboard Te Gebruiken?

Video: Hoe Winterboard Te Gebruiken?
Video: How to Enable Winterboard Themes 2024, Mei
Anonim

Winterboard is een app gemaakt voor iOS-apparaten van Apple. Het is geïnstalleerd op apparaten die de jailbreak-procedure hebben doorstaan. Met het programma kunt u het uiterlijk van de systeeminterface veranderen - pictogrammen wijzigen, speciale achtergronden instellen of sets met thema's selecteren om te installeren.

Hoe winterboard te gebruiken?
Hoe winterboard te gebruiken?

instructies:

Stap 1

Start de WinterBoard-software vanaf het startscherm van uw Apple-apparaat. Als er geen programmapictogram is, ga dan naar Cydia en voer Winterboard in bovenaan het venster. Selecteer het programma uit de verkregen resultaten en klik op Installeren om het te installeren.

Stap 2

In het programmavenster ziet u een lijst met functies die u kunt gebruiken. De standaardset applicaties wordt geleverd met 11 instellingen die uw interface kunnen veranderen of aanvullen. Als u extra thema- of pictogrampakketten wilt downloaden, kunt u ook de zoekfunctie van Cydia's thema's (WinterBoard) gebruiken.

Stap 3

Druk op de knop Pakketinstellingen wijzigen om de instellingen te maken. Selecteer in de lijst die verschijnt de items die u in uw systeem wilt activeren. De parameter Dim Icons is verantwoordelijk voor de transparantie van de pictogramkleur, d.w.z. als u dit gedeelte selecteert, worden de toepassingspictogrammen op uw apparaat doorschijnend.

Stap 4

Met behulp van het gedeelte Gebruikersachtergrond kunt u de achtergrondafbeelding van het hoofdmenu instellen. Gebruik de instelling Dim Wallpaper om de geselecteerde achtergrond transparant te maken. De parameter User Lock Background is verantwoordelijk voor de achtergrond van het apparaatscherm wanneer het is vergrendeld.

Stap 5

Het gedeelte Transparant Dock activeert de transparantie van het onderste paneel van het telefoonscherm en de solide statusbalk is verantwoordelijk voor het transformeren van de bovenste regel van het statusscherm. Met de opties Geen pictogramlabels kunt u pictogramlabels verwijderen uit het hoofdmenu van het apparaat of uit het onderste paneel. Met de functie Zwarte navigatiebalken kunt u de bovenste balken van de menuschermen van uw telefoon of tablet wijzigen.

Aanbevolen: