Hoe Te Starten?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Starten?
Hoe Te Starten?

Video: Hoe Te Starten?

Video: Hoe Te Starten?
Video: Hoe te starten 2024, Mei
Anonim

Elke gebruiker heeft zijn eigen set softwaretoepassingen die nodig zijn bij het werken met een computer. In dit geval is het correct om de automatische start van programma's onmiddellijk na het opstarten van het besturingssysteem te configureren. Veel programma's hebben hun eigen autoloader, maar sommige moeten handmatig worden ingesteld om automatisch te starten. Windows OS biedt hiervoor een speciale opstartmodus.

Hoe te starten?
Hoe te starten?

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" en klik op het tabblad in het menu "Alle programma's" dat verschijnt. Zoek het item "Opstarten" in de standaardlijst met programma's en applicaties.

Stap 2

Open het contextmenu van dit item. Om dit te doen, klikt u er met de rechtermuisknop op. Selecteer vervolgens het item "Verkenner" in het menu.

Stap 3

Er verschijnt een verkennervenster op het scherm. Aan de linkerkant is een mappenboom, waar de opstartmap wordt gemarkeerd. De inhoud ervan wordt weergegeven in de vensterlijst aan de rechterkant. Zoek in de Explorer-mapstructuur de map met het programma dat u wilt opstarten.

Stap 4

Selecteer deze map zodat de inhoud ervan wordt weergegeven in het paneel aan de rechterkant. Zoek het uitvoerbare bestand van het programma en sleep het met de muis naar de map "Startup".

Stap 5

Open de map Opstarten opnieuw door de juiste map te markeren. Het bevat een snelkoppeling om uw programma te starten. Voeg alle autorun-programma's op dezelfde manier toe. De volgende keer dat het systeem opstart, worden deze toepassingen automatisch gestart.

Aanbevolen: