Hoe Tekst Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Tekst Te Repareren
Hoe Tekst Te Repareren

Video: Hoe Tekst Te Repareren

Video: Hoe Tekst Te Repareren
Video: Hoe Exchange Server te repareren 2024, Mei
Anonim

Met het programma Acrobat Reader kunt u een document in pdf-formaat bekijken of lezen. Dit soort document kan worden verkregen met behulp van een scanner of programma "format converter", als dit document vooraf is gescand of gefotografeerd. Met Acrobat Reader kunt u ook de tekst van gescande pagina's wijzigen (corrigeren).

Hoe tekst te repareren
Hoe tekst te repareren

Noodzakelijk

Acrobat Reader-software

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om een pdf-document aan te passen, is door het bestand te converteren naar een document voor de Word-editor en het vervolgens naar pdf te converteren. Maar met Acrobat Reader kunt u dit type document bewerken. Dienovereenkomstig is het voordeliger om documenten te bewerken in het programma waarmee het bekijken van deze bestanden werd georganiseerd.

Stap 2

Met de TouchUp-teksttool kunt u de tekst van een PDF-document bewerken. Met deze tool kunt u de tekst volledig bewerken, de kenmerken ervan wijzigen (spaties, kleur en lettergrootte). Om een specifiek deel van de tekst te bewerken, moeten de vereiste lettertypen op uw systeem zijn geïnstalleerd.

Stap 3

Ga als volgt te werk om de kleur van de tekst van een deel van een document te wijzigen: Klik op het tabblad Bladwijzers.

Stap 4

Als u de inhoudsopgave van het document wilt weergeven, klikt u op het tabblad Inhoud.

Stap 5

Klik vervolgens op het menu Extra - Geavanceerde bewerking - TouchUp-teksthulpmiddel - klik met de linkermuisknop op de tekst voor onze.

Stap 6

Tekst die kan worden bewerkt, is ingesloten in een rechthoek.

Stap 7

Selecteer met de linkermuisknop twee regels tekst: Klanten en voor onze. Dit wordt gedaan om te markeren met kleur.

Stap 8

Klik met de rechtermuisknop op de selectie - selecteer Eigenschappen in het contextmenu.

Stap 9

Klik in het dialoogvenster "Teksteigenschappen" op de knop Vullen. Kies een kleur voor tekstregels. Sluit na het voltooien van alle acties het bewerkingsvenster om de aangebrachte wijzigingen te evalueren. Zo worden alle andere tekstinstellingen gewijzigd.

Aanbevolen: