Hoe Office Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Office Te Russificeren
Hoe Office Te Russificeren

Video: Hoe Office Te Russificeren

Video: Hoe Office Te Russificeren
Video: 法國重磅報告:中共以「三戰」滲透全球;孟晚舟4大破綻演砸愛國秀,中宣部密令流出;中共自曝孟晚舟間諜身份?| 遠見快評 唐靖遠 | 2021.09.27|Youmaker【直播評論】 2024, Mei
Anonim

Wanneer u een desktop- of laptopcomputer koopt, vindt u mogelijk geïnstalleerde programma's in het Engels op uw harde schijf. Als een van deze programma's Microsoft Office is, kunt u deze bijwerken via internet of op een andere alternatieve manier.

Hoe Office te russificeren
Hoe Office te russificeren

Noodzakelijk

Microsoft Office-software

instructies:

Stap 1

Alvorens een pc te kopen, controleert elke gebruiker de prestaties en algemene kenmerken. De aanwezigheid van Engelstalige programma's kan eenvoudig worden gedetecteerd, klik gewoon op de bijbehorende snelkoppeling op het bureaublad. In dit geval kunt u de verkoopassistent vragen om de huidige versie van het hulpprogramma te vervangen door een gelokaliseerde versie. Het is veel moeilijker om aan dit verzoek te voldoen als u een aankoop doet via internet.

Stap 2

Na aanschaf van een computer is het raadzaam om de officiële website van de ontwikkelaar van het Microsoft Office-softwarepakket te bezoeken, waar u altijd extra programma's of lokalisatiebestanden kunt downloaden. Deze opties zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die een exemplaar van het product hebben geregistreerd door software te kopen in speciale winkels of op de website van de fabrikant.

Stap 3

Soms komt het voor dat de Russische taal automatisch wordt uitgeschakeld, vanwege de gewijzigde systeemoptie "Standaardtaal". Daarom moet u naar de programma-instellingen gaan en Russisch als hoofdtaal specificeren. Russification-bestanden zijn ook te vinden op de officiële torrent-trackers. Houd er rekening mee dat de meest bezochte tracker en de officiële niet hetzelfde zijn. De laatste tijd is er een trend naar frequente sluiting van middelen.

Stap 4

Probeer, voordat u een professionele IT-medewerker belt, de distributiekit van het softwarepakket met de ingebouwde gelokaliseerde versie naar uw computer te downloaden. Opgemerkt moet worden dat het gebruik van een dergelijke distributie slechts gedurende 30 kalenderdagen mogelijk zal zijn. Na deze periode wordt u gevraagd om een licentie aan te schaffen voor verder gebruik, of om de software volledig van de harde schijf te verwijderen, anders wordt het beschouwd als illegaal gebruik van betaalde software.

Aanbevolen: