Hoe Het 1C-programma Onder De Knie Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Het 1C-programma Onder De Knie Te Krijgen
Hoe Het 1C-programma Onder De Knie Te Krijgen

Video: Hoe Het 1C-programma Onder De Knie Te Krijgen

Video: Hoe Het 1C-programma Onder De Knie Te Krijgen
Video: SanderHelpt #24 - Hoe maak (gratis) je een foto transparant! 2024, Mei
Anonim

Het programma voor boekhouding 1C wordt de laatste tijd in bijna elke onderneming gebruikt. Dit programma bevat alle soorten documentatie die worden gebruikt bij het ontwerpen van economische activiteiten, evenals de nodige tijdschriften en rapporten voor het werk van een accountant.

Hoe het 1C-programma onder de knie te krijgen
Hoe het 1C-programma onder de knie te krijgen

instructies:

Stap 1

Meld je aan voor trainingen in de opleiding 1C: Boekhouden. Soortgelijke cursussen worden in elke grote stad gegeven. Telefoonnummers van onderwijsinstellingen vindt u in de regel in elke informatiekrant in de stad. Je krijgt niet alleen diepgaande kennis van een zelfverzekerde 1C-gebruiker, maar ook een document over het afronden van cursussen. Op internet kun je ook speciale trainingsvideo's bekijken die duidelijk de werking van een bepaalde functie in software van het 1C-bedrijf laten zien.

Stap 2

Bekijk de boeken "1C: Accounting 8. Educatieve versie" van het bedrijf 1C, "Accounting and tax accounting in" 1C: Accounting 8 "," 1C: Accounting 8 for beginners "(auteur Kharitonov S. A.)," Fiscale boekhouding voor winst "in" 1C: Boekhouding 8 "Baeva NG en anderen. Je vindt ze op internet. Controleer altijd alle downloads van het netwerk met antivirussoftware. Als er geen internet is, zijn deze boeken te vinden in de boekhandel.

Stap 3

Installeer het programma 1C: Boekhouden op je computer en probeer het zelf te bestuderen. In de regel is het beter om deze software op de lokale systeemschijf van een pc te installeren, zodat in geval van herinstallatie van het besturingssysteem een kopie kan worden gemaakt. Maak een documentenbestand van een verzonnen organisatie, vul een boek met aan- en verkopen in, voer werknemers en contractanten in, voeg een betaalrekening toe en voer bankgegevens in.

Stap 4

Na het invullen van de gegevens in het programma komt de output van verschillende rapportages beschikbaar. Probeer een balans of kant-en-klare rapportages op te stellen voor een pensioenfonds, voer ontvangsten en afschrijvingen van goederen uit. Volg de wijziging in het aantal goederen in het magazijn via het item in het menu. Het 1C-programma lijkt misschien alleen ingewikkeld vanwege de brede functionaliteit. In het dagelijkse werk kan een gemiddelde accountant slechts een derde van de beschikbare middelen gebruiken.

Aanbevolen: