Hoe Photoshop Onder De Knie Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Photoshop Onder De Knie Te Krijgen
Hoe Photoshop Onder De Knie Te Krijgen

Video: Hoe Photoshop Onder De Knie Te Krijgen

Video: Hoe Photoshop Onder De Knie Te Krijgen
Video: Photoshop: snel en makkelijk onder de knie krijgen 2024, April
Anonim

Photoshop onder de knie krijgen is de droom van veel kunstenaars, ontwerpers, fotografen. Maar het programma is zo krachtig dat zelfs geen van de makers het in zijn geheel kent: elke groep ontwikkelaars is bezig met zijn eigen deel. Maar als u weet wat u precies wilt doen en in welke richting u gaat werken, kunt u die functies van Photoshop leren die nodig zijn voor uw werk.

Hoe Photoshop onder de knie te krijgen
Hoe Photoshop onder de knie te krijgen

Noodzakelijk

Photoshop

instructies:

Stap 1

Het is onmogelijk om dit programma zomaar te openen en meteen te begrijpen wat er wordt gedaan en hoe. Om te beginnen, moet u veel tijd en moeite besteden aan de studie van dit product. Om aan de slag te gaan, doorloop je de eerste kennismaking. Volg een cursus Photoshop voor beginners. Face-to-face cursussen zijn goed omdat de leraar altijd in de buurt is en hij zal kritisch zijn op je werk. Of download een vergelijkbare cursus van internet. Een gratis cursus van Zinaida Lukyanova, die kan worden gedownload van haar website of sommige trackers, is heel eenvoudig en handig om het programma te leren kennen.

Stap 2

Je zult vanaf het begin moeten beginnen. U leert over het verschil tussen raster- en vectorafbeeldingen, de belangrijkste componenten van het programma, leert hoe u documenten maakt en opslaat in de vereiste formaten. Omdat lagen de basis vormen van al het werk in Photoshop, wordt er het grootste deel van de tijd aan besteed. Ze zullen je ook vertellen over de tools op het paneel en hun doel. Een aantal daarvan kun je al toepassen in je werk. De eerste cursus is voor iedereen gebruikelijk.

Stap 3

Na de eerste kennismaking moet je verder studeren. Maar nu moet je cursussen of lessen vinden die bij je werk passen. Als je besluit te tekenen, zoek dan naar iets dat je zal helpen bij het tekenen. Als fotograaf moet je foto's mooi kunnen retoucheren en verwerken, daar zijn ook aparte trainingsmaterialen voor. Hetzelfde geldt voor collage, modellering, animatie en meer dat u met dit programma kunt doen. Verschillende richtingen vereisen het leren van verschillende kanten van Photoshop.

Stap 4

Na het volgen van verschillende cursussen, face-to-face of online, het verhogen van uw vaardigheidsniveau, het ondersteunen van uzelf met zelfstudie, zult u snel grote successen behalen en een echte professional worden. Het pad zal moeilijk en lang zijn, maar het resultaat zal niet alleen u, maar ook uw klanten verrassen.

Aanbevolen: