Hoe Het Toetsenbord Onder De Knie Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Toetsenbord Onder De Knie Te Krijgen
Hoe Het Toetsenbord Onder De Knie Te Krijgen

Video: Hoe Het Toetsenbord Onder De Knie Te Krijgen

Video: Hoe Het Toetsenbord Onder De Knie Te Krijgen
Video: Hoe om te schieten een Top Spin Dip Free Kick zoals Bale u0026 Ronaldo door freekickerz 2024, Mei
Anonim

Moderne mensen worden al op school geconfronteerd met de noodzaak om op een toetsenbord te typen - essays, rapporten. Aan de universiteit, en nog meer - cursussen, diploma's. Op kantoor en thuis - het hele leven is vol virtueel schrijven. Om tijd en zenuwen te besparen tijdens het typen, helpt de snelle "blinde" typemethode.

Hoe het toetsenbord onder de knie te krijgen
Hoe het toetsenbord onder de knie te krijgen

instructies:

Stap 1

Als u zich geen training zonder begeleiding kunt voorstellen, dan zijn er tal van programma's, leerboeken en simulatoren om snel te leren typen. Deze "leraren" omvatten "Solo op het toetsenbord", "TypingDr", "VerseQ", "Stamina", enz. In dit geval is alles eenvoudig - koop of download het programma / de simulator en volg de instructies om uw studie te starten.

Stap 2

U kunt investeren in typecursussen. Het uitgegeven geld is vaak een goede stimulans om te leren. Discipline draagt bij aan de constante en geleidelijke assimilatie van het materiaal, wat thuis misschien onmogelijk lijkt voor iemand. En de kennis die in de cursussen wordt opgedaan, blijft voor het leven.

Stap 3

Maar het belangrijkste geheim van snel typen op het toetsenbord is persoonlijke geest en constante training. Mensen die zichzelf kunnen dwingen om te leren, kunnen toetsenbordindelingen leren en hun typsnelheid verhogen in een periode van een dag tot een paar weken zonder toevlucht te nemen tot cursussen of programma's. Het hangt allemaal af van doorzettingsvermogen en focus op resultaat.

Stap 4

Het is duidelijk dat iemand die veel moet typen, dit sneller kan dan anderen. Maar tegelijkertijd kijken veel mensen naar het toetsenbord en typen ze met twee vingers. Om blind te typen, moet je de lay-out leren en hiervoor moet je leren hoe je je vingers correct kunt plaatsen.

Stap 5

Plaats 4 vingers van elke hand op de letters FYVA en OLDZH. Typ deze letters eerst één voor één en ga er met uw vingers overheen. Voel elke toets. Oefen vervolgens verschillende combinaties van deze letters (bijvoorbeeld FO, AO, ZHY) en herhaal ze meerdere regels tegelijk.

Stap 6

Ga dan verder met het beheersen van de bovenste rij letters en vervolgens de onderste. Wanneer u letters van boven of van onder typt, plaatst u uw vingers terug in hun oorspronkelijke positie nadat u op de gewenste toets hebt gedrukt. Druk met uw duimen op de spatiebalk en wissel uw handen af (als u klaar bent met het typen van een woord met uw rechtervinger, drukt u met uw linkerduim op de spatiebalk en omgekeerd).

Stap 7

Nadat u de lettercombinaties meerdere keren hebt herhaald, begint u met het typen van de woorden. Stel verschillende woorden samen uit de beginletters FYVA en OLDZH (bijvoorbeeld VAL, SKI, FALDA, LOZHA) en typ ze steeds opnieuw. Voeg de letters van de bovenste rij toe, verzin de woorden en bereken hun bedrukking. Ga naar de onderste rij.

Stap 8

Forceer jezelf niet om de hele dag over het toetsenbord te zitten. Genoeg 15-20 minuten les per dag. Sommige mensen lijmen en bedekken de letters op het toetsenbord om op geen enkele manier te wrikken. Dit kan echter voor sommigen vervelend zijn. In het begin is het niet eng als je spioneert, het belangrijkste is om alle tien de vingers in je werk te gebruiken.

Aanbevolen: