Een Tuimelschakelaar Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Tuimelschakelaar Aansluiten
Een Tuimelschakelaar Aansluiten

Video: Een Tuimelschakelaar Aansluiten

Video: Een Tuimelschakelaar Aansluiten
Video: Hoe installeer ik een Niko enkelpolige schakelaar? 2024, Mei
Anonim

Tumbler is een service die speciaal is ontworpen voor microblogging, een kruising tussen Twitter en LiveJournal. Op dit moment is het een van de meest dynamisch ontwikkelende diensten.

Een tuimelschakelaar aansluiten
Een tuimelschakelaar aansluiten

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Ga naar www.tumblr.com/. Doorloop de registratieprocedure, wat inhoudt dat je een mailbox hebt. Als je er geen hebt, maak het dan aan op gmail.com, mail.ru, enzovoort. Voer uw voornaam, achternaam en wachtwoord in om in te loggen en vul de overige velden in die zijn gemarkeerd met sterretjes. U kunt zich niet onder uw eigen naam inschrijven, daar is niets mis mee. Het belangrijkste is om niet hetzelfde wachtwoord te gebruiken voor de Toggle Switch, mailbox en andere internetdiensten. U kunt de symbolen van het Latijnse alfabet en het numerieke toetsenbord gebruiken.

Stap 2

Ga verder om uw account te verifiëren. Open hiervoor uw mailbox en volg de aangegeven link, waarmee u uw account koppelt. Voer daarna de tuimelschakelaar in met het e-mailadres en wachtwoord dat u hebt opgegeven bij het registreren in het systeem.

Stap 3

Voltooi de initiële profielconfiguratie. Upload een foto of andere afbeelding als uw pagina-avatar. Voltooi de installatie en ga verder met het opstellen van uw eerste bericht. Selecteer een sectie op basis van het formaat van het materiaal dat u uploadt - een tekstnotitie, een foto, een muziekbestand, een video, enzovoort.

Stap 4

Dien het materiaal in, ontwerp het bericht naar uw voorkeuren en plaats het op uw pagina. Zoek ook naar andere interessante pagina's en abonneer je om ze te lezen. Vervolgens zullen mensen die uw pagina bezoeken ook uw inzendingen bekijken, afhankelijk van de privacy-instellingen die u heeft ingesteld.

Stap 5

Lees op de hoofdpagina ook meer over integratie met andere diensten en de mogelijkheden om aanvullende software te gebruiken die is geïnstalleerd op mobiele apparaten en tablets.

Aanbevolen: