Hoe De Antivirus Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe De Antivirus Te Sluiten
Hoe De Antivirus Te Sluiten

Video: Hoe De Antivirus Te Sluiten

Video: Hoe De Antivirus Te Sluiten
Video: How to Disable Antivirus on Windows 10 UPDATED | Turn Off Antivirus on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Een van de nieuwste versies van het Windows-besturingssysteem, Vista, werd standaard geleverd met Windows Defender-antivirus. Alles zou in orde zijn, maar zoals de praktijk heeft aangetoond, kon deze antivirus de computerbeveiliging niet volledig aan. Als de ene antivirus actief is, kan de andere niet worden geïnstalleerd. Om applicatieconflicten te voorkomen, moet een van de antivirusprogramma's worden gesloten.

Hoe de antivirus te sluiten
Hoe de antivirus te sluiten

instructies:

Stap 1

Ga naar het "Start"-knopmenu, selecteer "Configuratiescherm". Klik er één keer op met de linkermuisknop. Er verschijnt een venster met een groot aantal pictogrammen voor u. Zoek het Windows Defender-pictogram. Dubbelklik erop met de linkermuisknop. Het programmabesturingsvenster verschijnt voor u. Om toegang te krijgen tot het bedieningsmenu en vervolgens de antivirus te sluiten, moet u eerst de handtekeningendatabase bijwerken. Als het nodig is natuurlijk. Als de database momenteel up-to-date is, is het probleem enigszins vereenvoudigd.

Stap 2

Zoek het tabblad Programma's boven aan het antivirusvenster. Er verschijnt een venster met instellingen voor je. Hier kunt u afzonderlijke functies deactiveren of de antivirus volledig uitschakelen. Als u de ingebouwde verdediger van het besturingssysteem volledig wilt verwijderen en bijvoorbeeld automatisch scannen of realtimebeveiliging niet wilt uitschakelen, schakelt u het selectievakje "Dit programma gebruiken" uit. Daarna werkt de ingebouwde antivirus niet meer.

Stap 3

Sluit uw internetverbinding voordat u uw antivirusprogramma uitschakelt. Aangezien de internetverbinding op zichzelf al gevaarlijk is, moet u deze sluiten voordat uw computer volledig weerloos wordt. Zoek het pictogram voor de internetverbinding op de taakbalk.

Stap 4

Klik erop met de rechtermuisknop. Er verschijnt een contextmenu voor je. Selecteer daarin het item "Verbinding verbreken". Klik er één keer op met de linkermuisknop. Daarna wordt de verbinding met internet onderbroken en kunt u de antivirus in alle veiligheid uitschakelen.

Stap 5

Start daarna uw computer opnieuw op en installeer het antivirusprogramma waarvan u denkt dat het betrouwbaar is en optimaal geschikt is voor de parameters van uw pc. Activeer uw internetverbinding en update de databases van de huidige antivirus.

Aanbevolen: