Hoe Afbeeldingen Op Schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Afbeeldingen Op Schijf Te Branden
Hoe Afbeeldingen Op Schijf Te Branden

Video: Hoe Afbeeldingen Op Schijf Te Branden

Video: Hoe Afbeeldingen Op Schijf Te Branden
Video: HOUT Logo branden - Hoe doe je dat? By Rene Braas 2024, April
Anonim

U moet speciale software gebruiken om foto's en andere afbeeldingen op cd/dvd te branden. Het is mogelijk om dit te doen via standaard middelen van het besturingssysteem, maar er zijn enkele beperkingen, het is bijvoorbeeld onmogelijk om een multisessie-schijf te maken.

Hoe afbeeldingen op schijf te branden
Hoe afbeeldingen op schijf te branden

Noodzakelijk

Nero Burning Rom-software

instructies:

Stap 1

Om met Nero Burning Rom te beginnen en ermee te werken, moet u het volledige Nero-hulpprogrammapakket installeren. Oudere versies werden vroeger Ahead Nero genoemd. Deze applicatie is geen gratis software, dus nadat je deze naar je harde schijf hebt gekopieerd en vervolgens hebt geïnstalleerd, moet je het product registreren via het formulier op de website van het bedrijf.

Stap 2

Plaats vervolgens een lege dvd of dvd-rw in de geopende stationslade. Druk op de uitwerpknop om de schijflade te sluiten. Voer het programma uit en selecteer in het eerste venster dat verschijnt DVD als er een cd is. Vervolgens moet u het type bestanden selecteren dat moet worden opgenomen. Bijna elke modus is geschikt voor het maken van foto's, we raden aan om Data te gebruiken.

Stap 3

Het hoofdvenster van het programma is conventioneel verdeeld in 2 delen, waarvan één het diskettepaneel is en het andere het hardeschijfpaneel. Aan de rechterkant moet u de gewenste foto's vinden met behulp van een sectienavigatie die vergelijkbaar is met Windows Verkenner. De geselecteerde afbeeldingen moeten met de cursor worden gepakt en naar het opnamegebied van de diskette worden gesleept. Het vastleggen van bestanden met de cursor gebeurt door op de linkermuisknop te drukken. Zodra de bestanden zich boven het gewenste paneel bevinden, kunt u de muis loslaten.

Stap 4

Bekijk de indicatorbalk onder aan het venster terwijl u bestanden aan het project toevoegt. De rode kleur geeft een groot aantal bestanden aan die u van de harde schijf naar de diskette hebt overgebracht. Verwijder enkele bestanden voordat u terugkeert naar de vorige streepkleur. Nu kunt u beginnen met opnemen.

Stap 5

Druk op de opnameknop, vaak "Burn Disc" genoemd. Selecteer de juiste snelheid, geef het aantal exemplaren van de schijf aan en vink het vakje naast het item "Gegevensverificatie" aan. Druk vervolgens op de Enter-toets. Wanneer de schijf klaar is met branden, wordt de schijflade automatisch geopend.

Aanbevolen: