Hoe .mds- En .mdf-afbeeldingen Op Schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe .mds- En .mdf-afbeeldingen Op Schijf Te Branden
Hoe .mds- En .mdf-afbeeldingen Op Schijf Te Branden

Video: Hoe .mds- En .mdf-afbeeldingen Op Schijf Te Branden

Video: Hoe .mds- En .mdf-afbeeldingen Op Schijf Te Branden
Video: Aprendendo a gravar arquivos MDF/MDS 2024, Mei
Anonim

Veel programma's voor het branden van afbeeldingen op schijven zijn ontworpen om te werken met bestanden in ISO-indeling. Als u een mdf-bestand tot uw beschikking heeft, kunt u dit op drie verschillende manieren naar een schijf schrijven.

Hoe.mds- en.mdf-afbeeldingen op schijf te branden
Hoe.mds- en.mdf-afbeeldingen op schijf te branden

Noodzakelijk

  • - Ultra-ISO;
  • - Alcohol 120%;
  • - ISO-bestand branden.

instructies:

Stap 1

Een van de eenvoudigste manieren om een schijf te branden, is door bestanden van een afbeelding te kopiëren. Installeer elk programma dat het mdf-formaat ondersteunt. Dit kunnen hulpprogramma's zijn Daemon Tools, Alcohol 120% en andere.

Stap 2

Voer het programma van uw keuze uit en koppel de schijfkopie aan de virtuele schijf. Open het menu Deze computer of start een andere bestandsbeheerder. Navigeer naar de inhoud van de schijfkopie. Kopieer alle bestanden en mappen naar een aparte map.

Stap 3

Voer elk programma uit dat is ontworpen om bestanden naar schijf te schrijven. Kopieer de uitgepakte gegevens van de afbeelding naar dvd-media.

Stap 4

Bij gebruik van de beschreven methode kan er een probleem zijn met het automatisch starten van sommige elementen van de afbeelding. Als deze parameter belangrijk voor je is, converteer dan het mdf-bestand. Installeer het programma Alcohol 120% of UltraISO.

Stap 5

Voer het hulpprogramma uit en converteer de mdf naar ISO-indeling. Het is vermeldenswaard dat de afbeeldingsgrootte enigszins kan toenemen na de wijziging van het formaat. Deze omstandigheid kan de normale opname van de inhoud van het beeld op de dvd-schijf verstoren.

Stap 6

Start nu het Nero-programma, open het dvd-rom-menu (ISO) en brand de resulterende ISO-image op een schijf. Selecteer de minimale snelheid voor het lezen van informatie uit de afbeelding. Als u deze methode gebruikt, blijven de noodzakelijke functies van de dvd behouden.

Stap 7

Als u een opstartbare schijfkopie moet branden die u in DOS-modus moet uitvoeren, gebruikt u het programma ISO File Burning. Voer dit hulpprogramma uit na het converteren van mdf naar ISO.

Stap 8

Geef het dvd-station op waarmee u de schijf wilt branden en klik op de knop "Bladeren". Selecteer de gewenste ISO-afbeelding. Gebruik niet de maximale schrijfsnelheid om fouten tijdens het branden te voorkomen. Klik na het voorbereiden van de parameters op de knop ISO branden.

Aanbevolen: