Hoe Asus O Play Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Asus O Play Te Flashen
Hoe Asus O Play Te Flashen

Video: Hoe Asus O Play Te Flashen

Video: Hoe Asus O Play Te Flashen
Video: Как перепрошить медиаплеер Asus O! Play HDP-R1/R3 на альтернативную прошивку. 2024, April
Anonim

De netwerkmediaspeler Asus O!Play, die het afspelen van high-definition video ondersteunt, is onlangs op de markt verschenen, dus er zijn momenteel niet veel firmwareprogramma's voor.

Hoe asus o play te flashen
Hoe asus o play te flashen

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding;
  • - USB-stick.

instructies:

Stap 1

Download het firmwareprogramma van de officiële Asus-website. Het is natuurlijk het beste om de nieuwste versie ervan te kiezen. Houd er rekening mee dat flitsen het beste kan worden gedaan wanneer het echt nodig is, bijvoorbeeld wanneer u een storing of storing in de software van het apparaat opmerkt.

Stap 2

Maak uzelf vóór het downloaden vertrouwd met de mogelijkheden van deze of gene firmwareversie, bijvoorbeeld bij gebruik van versie 1.12P, moet het menu een weersvoorspelling, online radio, afbeeldingen bekijken van accounts van verschillende internetbronnen, online video's, enzovoort weergeven Aan.

Stap 3

Pak de gedownloade gegevens uit en kopieer het installatiebestand naar een verwisselbare USB-drive. Sluit de flashdrive aan op Asus O!Play en selecteer de optie "update" in de instellingen. Wacht terwijl het apparaat uw schijf scant en het installatiebestand vindt.

Stap 4

Houd er rekening mee dat het het beste is om het bestand naar een lege schijf te schrijven, het is het beste om het vooraf te formatteren. Controleer het bestand en de USB-stick op virussen en kopieer het dan pas. Als het geheugen van de schijf externe bestanden en mappen bevat, kan het systeem deze mogelijk onjuist herkennen, wat het proces van automatisch zoeken naar het installatieprogramma niet zal versnellen.

Stap 5

Nadat het installatieprogramma van de nieuwe firmwareversie is gedetecteerd, voert het systeem de installatie zelf uit, wacht tot het einde van deze bewerking. Als de flashdrive niet wordt herkend, probeert u deze opnieuw te formatteren via uw computer en kopieert u het installatieprogramma er opnieuw naar. Meestal duurt de installatie van de firmware niet langer dan 5 minuten, waarna de Asus O!Play automatisch opnieuw opstart. Controleer na het inschakelen of de eerdere fouten in de werking zijn verholpen en of er nieuwe functies zijn die zijn beschreven op de downloadpagina van het programma.

Aanbevolen: