Hoe Te Kopiëren Uit De Cache

Inhoudsopgave:

Hoe Te Kopiëren Uit De Cache
Hoe Te Kopiëren Uit De Cache

Video: Hoe Te Kopiëren Uit De Cache

Video: Hoe Te Kopiëren Uit De Cache
Video: How to view cached copy of any website? 2024, Mei
Anonim

Je kijkt vaak films en video's online. Ik zou ze op de een of andere manier willen behouden. Het gebeurt zo dat de bron waarop u ze bekijkt, het downloaden niet toestaat. Dit is geen belemmering, omdat u ze met behulp van de browsercache op de harde schijf van uw computer kunt opslaan. Hoe je dit doet, lees verder.

Hoe te kopiëren uit de cache
Hoe te kopiëren uit de cache

instructies:

Stap 1

Start uw browser. Ga dan naar de site waar je online video's of films bekijkt. Om de cache te kopiëren, moet u weten in welke map deze is opgeslagen. Open File Explorer of een alternatief zoals Total Commander. Ga naar de map waar uw browser is geïnstalleerd.

Stap 2

Zoek de cachemap. Alle video's die u op internet bekijkt, worden automatisch in deze map opgeslagen. Aan het einde van de bezichtiging worden ze automatisch verwijderd. Er is een misvatting dat RAM-bronnen worden gebruikt om bestanden in de browsercache op te slaan. Als we het hebben over een video met een duur van ongeveer 20 minuten, is dit logisch, maar als je films bekijkt, waarvan de duur drie uur kan bedragen, dan zou het redelijk zijn om aan te nemen dat deze informatie het RAM-geheugen eenvoudig kan overbelasten en ervoor zorgen dat de computer vastloopt.

Stap 3

Zoek een bestand in de cachemap dat voortdurend van grootte verandert. Dit is het bestand dat u momenteel online bekijkt. Ga als volgt te werk om de cache op te slaan.

Stap 4

Nadat de video of film volledig is gedownload, kopieert u deze en verplaatst u deze naar een andere map. Om het later te bekijken, hernoemt u het met de extensie swf aan het einde. Deze instructie is niet alleen geschikt voor het kopiëren van een multimediaproduct, maar ook voor alle andere informatie die tijdelijk in de cachemap is opgeslagen.

Stap 5

Als u deze map niet handmatig kunt vinden, traceer dan het adres met behulp van uw browserinstellingen. Om dit te doen, klikt u op het item "Help" op de werkbalk, selecteert u daarin "Over". Er verschijnt een lijst. Selecteer daarin "Padblok". Om de map snel te vinden, drukt u op Ctrl + F en voert u de woordcache in. Druk vervolgens op de Enter-knop. Selecteer in de lijst het item dat de locatie van de eerder genoemde map op uw harde schijf weergeeft.

Aanbevolen: