Hoe De Overdrachtssnelheid Naar Een USB-flashstation Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Overdrachtssnelheid Naar Een USB-flashstation Te Verhogen
Hoe De Overdrachtssnelheid Naar Een USB-flashstation Te Verhogen

Video: Hoe De Overdrachtssnelheid Naar Een USB-flashstation Te Verhogen

Video: Hoe De Overdrachtssnelheid Naar Een USB-flashstation Te Verhogen
Video: Aangepaste USB-flashdrive, USB 3.0-drive, USB-creditcards, USB-sticks, pendrive, OEM en groothandel. 2024, Mei
Anonim

Met het constante gebruik van flash-media om gegevens van computer naar computer over te brengen, ontwikkelt de gebruiker bepaalde ideeën over de meest geschikte USB-media. Een van de belangrijkste eigenschappen is de snelheid van schrijven en lezen. Helaas is het onmogelijk om de snelheid hoger in te stellen dan de drager ondersteunt. Andere factoren veroorzaken echter vaak een trage gegevensoverdracht.

Hoe de overdrachtssnelheid naar een USB-flashstation te verhogen
Hoe de overdrachtssnelheid naar een USB-flashstation te verhogen

Het is nodig

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Sluit de media aan op de USB-poort op het moederbord. In dit geval gaat de gegevensoverdracht rechtstreeks via de usb-controller naar de processor en harde schijf. Als u een USB-flashstation aansluit op de connectoren op het voorpaneel (zij-, boven) van de behuizing, gaan de gegevens naar het moederbord via het moederbord van de behuizing zelf.

Stap 2

Schakel uw antivirussoftware uit als u zeker bent van de "zuiverheid" van de verzonden gegevens. Krachtige antivirussen controleren alle processen in het besturingssysteem, inclusief de processen van lezen van en schrijven naar media. Antivirus scant gegevens on-the-fly, wat de transmissiesnelheid vertraagt. Vergeet niet dat veel programma's in het opstartbesturingssysteem een pc laden.

Stap 3

Zorg er daarentegen voor dat uw computer vrij is van virussen. Installeer een effectieve antivirus. Veel virussen worden in het opstartbestand van de media geschreven en wanneer de media worden aangesloten, worden ze geactiveerd, wat de gegevensoverdracht zal beïnvloeden. Sommige media kunnen door virussen worden geblokkeerd door de computer.

Stap 4

Schrijf bestanden in archieven naar media. Als u een hele lijst met kleine bestanden moet opnemen, combineer ze dan in één archief. In dit geval is het belangrijk om ruimte te besparen vanwege bestandscompressie en het gegevensoverdrachtproces zelf: één bestand wordt veel sneller geschreven dan een reeks kleine bestanden van dezelfde grootte. Formatteer uw media regelmatig en ruim onnodige informatie op. Een teveel aan kleine bestanden en slechte sectoren verslechteren de perceptie van een USB-flashstation door het besturingssysteem aanzienlijk. U kunt het opslagmedium het beste minimaal één keer per maand formatteren om virussen, tijdelijke bestanden en onnodige informatie volledig te verwijderen.

Aanbevolen: