Hoe Login Uit Browser Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Login Uit Browser Te Verwijderen
Hoe Login Uit Browser Te Verwijderen

Video: Hoe Login Uit Browser Te Verwijderen

Video: Hoe Login Uit Browser Te Verwijderen
Video: Hoe browser-extensies op Google Chrome te verwijderen 2024, Mei
Anonim

Soms zorgt een websurfprogramma of, eenvoudiger gezegd, een browser voor onverwachte verrassingen. Elke keer dat u zich aanmeldt bij een site, biedt deze bijvoorbeeld de keuze uit verschillende logins, terwijl u er maar één nodig heeft. In dit geval moet u de onnodige login verwijderen. Laten we dit probleem eens bekijken aan de hand van het voorbeeld van de vier populairste browsers.

Hoe login uit browser te verwijderen
Hoe login uit browser te verwijderen

instructies:

Stap 1

Open in Internet Explorer de site, de login die u wilt verwijderen. Als je bent ingelogd, log dan uit van je account. Open de autorisatiepagina en dubbelklik in het invoerveld voor inloggen. Er verschijnt een lijst met logins waarmee u ooit met Internet Explorer op deze site bent gekomen. Gebruik de navigatietoetsen ("Omhoog" en "Omlaag") om de gewenste login te selecteren en druk op Delete op het toetsenbord. De login en het bijbehorende wachtwoord worden verwijderd.

Stap 2

Klik in Opera op het menu-item Extra> Privégegevens wissen. Klik in het venster dat verschijnt op de pijl "Gedetailleerde instellingen". Er wordt een lijst geopend, maar u zou er niet in geïnteresseerd moeten zijn, maar in de knop "Wachtwoorden beheren". Er verschijnt een nieuw venster met een lijst van sites waar u uw login en wachtwoord gebruikt voor autorisatie. Om de lijst met beschikbare logins uit te vouwen, klikt u op de pijl links van de sitenaam. Om een login te verwijderen, selecteert u deze door erop te klikken met de linkermuisknop en drukt u op "Verwijderen".

Stap 3

Klik in Mozilla Firefox op het hoofdmenu-item Extra> Opties. Selecteer in het geopende venster het tabblad "Bescherming" en klik op de knop "Wachtwoorden", die zich in het veld "Opgeslagen wachtwoorden" bevindt. Er verschijnt een lijst met sites en bijbehorende aanmeldingen. Selecteer de gewenste regel en klik op "Verwijderen".

Stap 4

Klik in Google Chrome op de knop in de rechterbovenhoek van het programma en wordt weergegeven als een moersleutel, en klik in het menu dat wordt geopend op het item "Opties". Klik in het nieuwe venster op het tabblad "Persoonlijke inhoud" en vervolgens op de knop "Opgeslagen wachtwoorden beheren" in het gedeelte "Wachtwoorden". Het veld "Opgeslagen wachtwoorden" bevat een lijst met sites en bijbehorende logins. Als u een van deze selecteert, verschijnt aan de rechterkant van de regel een knop waarmee u het wachtwoord voor een specifiek account kunt weergeven. Om een login te verwijderen, klikt u op het kruisje aan de rechterkant van de regel.

Aanbevolen: