Hoe Yandex.Bar Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Yandex.Bar Te Verwijderen
Hoe Yandex.Bar Te Verwijderen

Video: Hoe Yandex.Bar Te Verwijderen

Video: Hoe Yandex.Bar Te Verwijderen
Video: how yandex browser 2024, Mei
Anonim

Yandex. Bar is een speciale extensie die gebruikers installeren. Meestal wordt het praktisch niet gebruikt, maar tegelijkertijd vertraagt het de browser. In dergelijke gevallen moet het worden verwijderd.

Hoe Yandex. Bar te verwijderen
Hoe Yandex. Bar te verwijderen

Yandex. Bar is, net als verschillende andere extensies, redelijk wijdverbreid. Bij het installeren van deze of gene software kunt u vandaag de dag een vraag tegenkomen over de installatie van verschillende panelen die in de browser worden weergegeven. Opgemerkt moet worden dat als er te veel van dergelijke extensies op de computer van de gebruiker staan, de browser (waarvoor ze zijn geïnstalleerd) erg traag kan zijn.

Bovendien kan een groot aantal van deze panelen de werkruimte van de browser aanzienlijk verkleinen, met als resultaat dat de gebruiker slechts een klein deel van het venster heeft om mee te werken. De belangrijkste nadelen van dergelijke panelen kunnen worden toegeschreven aan het feit dat ze sommige browserinstellingen letterlijk met geweld wijzigen, bijvoorbeeld de startpagina en zoekpagina.

Dergelijke ongemakken kunnen natuurlijk gemakkelijk worden vermeden. Om dit te doen, hoeft u alleen maar alle downloads en installaties van verschillende programma's zorgvuldig te controleren. Voor het grootste deel worden Yandex. Bar en andere browser-plug-ins geïnstalleerd na het downloaden of installeren van software.

Plugins en extensies verwijderen

Als Yandex. Bar of andere panelen op de computer zijn geïnstalleerd en de browser vertragen, moeten deze worden verwijderd. Sommige gebruikers denken ten onrechte dat als je ze gewoon verbergt, alles hetzelfde zal zijn als voordat ze werden geïnstalleerd (je kunt ze verbergen door met de rechtermuisknop op het paneel te klikken en de selectievakjes uit te schakelen).

Om Yandex. Bar volledig te verwijderen, moet je naar het tabblad "Extra" gaan (in sommige browsers kan "Extensies" worden geschreven). Absoluut alle extensies en plug-ins die voor de browser zijn geïnstalleerd, worden hier weergegeven. De gebruiker kan ze eenvoudig verwijderen. Om dit te doen, selecteert u gewoon wat niet nodig is en klikt u op de knop "Verwijderen". Daarna kunnen de geïnstalleerde plug-ins als bijna volledig verwijderd worden beschouwd.

Laatste strippen

Om zeker te zijn van de definitieve verwijdering, moet u naar de "Toolbar" gaan en "Programma's toevoegen of verwijderen" selecteren. Als u hier de plug-ins vindt die rechtstreeks in de browser zelf zijn verwijderd, volg dan alle stappen om deze volledig van uw computer te verwijderen.

Voor de beste resultaten kunt u CCleaner gebruiken om extensies en plug-ins permanent te verwijderen. Het zal absoluut alle gegevens van uw computer verwijderen die op de een of andere manier verband houden met dergelijke plug-ins. Daarna is het raadzaam om uw computer opnieuw op te starten en alle wijzigingen worden van kracht.

Aanbevolen: