Hoe Computerinstellingen Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Computerinstellingen Te Herstellen
Hoe Computerinstellingen Te Herstellen

Video: Hoe Computerinstellingen Te Herstellen

Video: Hoe Computerinstellingen Te Herstellen
Video: Windows 10: herstelopties 2024, Mei
Anonim

Systeemstoringen zijn altijd geen klein probleem. Het wordt onmogelijk om op de computer te werken, omdat deze langzamer begint te worden, de benodigde programma's niet opent en vastloopt. Meestal gebeurt dit als gevolg van een geïnfiltreerd virus, maar er kunnen andere redenen zijn.

Hoe computerinstellingen te herstellen
Hoe computerinstellingen te herstellen

Noodzakelijk

Gewonde computer, internettoegang

instructies:

Stap 1

Wanneer u de computer aanzet totdat deze volledig is geladen, moet u op de knop "Verwijderen" of op F2 drukken als u een laptop heeft. U komt in het BIOS Setup-menu.

Stap 2

In het dialoogvenster moet u de functie van optimale BIOS-instellingen vinden: "Load Optimized Defaults". Activeer het met de pijltjes op je toetsenbord en de "Enter"-toets.

Stap 3

Druk op "F10" en vervolgens op "Enter". Klaar, BIOS-instellingen hersteld.

Stap 4

Om herhaling van het probleem te voorkomen, moet u een betrouwbaar antivirusprogramma installeren dat automatisch de bestanden die van internet zijn gedownload, bijwerkt en controleert.

Stap 5

Het kan geen kwaad om zo'n maatregel te nemen als het maken van een afbeelding van de systeemschijf (meestal is dit de C-schijf). Dit kan in de regel direct na de installatie van het besturingssysteem. Ga naar dit pad om een back-up te maken: "Start" -> "Alle programma's" -> "Accessoires" -> "Systeemwerkset" -> "Back-up van gegevens". Wanneer u deze functie voor de eerste keer start, moet u het vakje "Altijd uitvoeren als een wizard" uitschakelen, aangezien u alle acties zelf moet uitvoeren. Ga dan terug naar archiveren, maar zonder de wizard. Om dit te doen, gaat u in het venster voor het selecteren van stations en mappen om te kopiëren naar "Documenten en instellingen", "Programmabestanden" en "Windows". Het item "Systeemstatus" moet ook worden opgemerkt.

Stap 6

De volgende stap is het selecteren van een schijf waar het archief moet worden geplaatst - een back-up. Geef dit bestand een naam. Het blijft alleen om de archivering te starten.

Aanbevolen: