Een Afbeeldingsbestand Uitvoeren

Inhoudsopgave:

Een Afbeeldingsbestand Uitvoeren
Een Afbeeldingsbestand Uitvoeren

Video: Een Afbeeldingsbestand Uitvoeren

Video: Een Afbeeldingsbestand Uitvoeren
Video: ImBatch - bewerkingen uitvoeren 2024, April
Anonim

Het is erg handig om schijven op te slaan in het virtuele afbeeldingsformaat. Het afbeeldingsbestand kan op elk moment op de computer worden geopend. Bovendien beschermt het schijven tegen krassen en beschadiging, aangezien het voldoende is om de schijfkopie slechts één keer naar de harde schijf te schrijven en het niet langer nodig is om ze in het pc-station te plaatsen. Een ander voordeel is dat je meerdere schijfkopieën tegelijk kunt openen.

Een afbeeldingsbestand uitvoeren
Een afbeeldingsbestand uitvoeren

Noodzakelijk

Computer, Alcohol 120%-programma, internettoegang

instructies:

Stap 1

Om schijfkopieën te openen, moet het juiste programma op de computer zijn geïnstalleerd. Download het programma Alcohol 120% van internet en installeer het op uw pc. Start vervolgens uw pc opnieuw op en voer het programma uit. Na de eerste lancering maakt het virtuele schijven voor de computer. Dit kan even duren.

Stap 2

Vervolgens kunt u de afbeeldingsbestanden uitvoeren. Selecteer in het hoofdmenu van het programma, aan de linkerkant van de werkbalk, het commando "Zoeken naar afbeeldingen". Selecteer in het venster dat verschijnt de regel "Zoeken". Het programma detecteert alle afbeeldingsbestanden die op de harde schijf van de computer staan. Houd de linkermuisknop ingedrukt en selecteer alle afbeeldingen en klik vervolgens op "Geselecteerde toevoegen aan alcohol".

Stap 3

Nu zijn alle afbeeldingen beschikbaar in het hoofdmenu van het programma rechts in het venster. Selecteer de afbeelding van het bestand dat u wilt openen en klik er met de rechtermuisknop op. Klik in het contextmenu dat verschijnt op "Mount to device". Ga dan naar Deze computer en je zult zien dat het afbeeldingsbestand op een virtuele schijf is gemount en als een gewone schijf kan worden geopend. Klik met de rechtermuisknop op de virtuele schijf en selecteer het gewenste commando, namelijk: "Open schijf" of "Autorun schijf inschakelen".

Stap 4

Als u meerdere afbeeldingsbestanden tegelijk moet openen, gaat u naar het hoofdmenu van het programma. Selecteer in het gedeelte "Instellingen" "Virtuele schijf" en in het volgende venster - het aantal virtuele optische redenen. Het maximum aantal virtuele schijven is 6. Wacht tot het programma klaar is met het maken van virtuele schijven.

Stap 5

In het hoofdmenu van het programma kun je ervoor kiezen om zoveel afbeeldingen tegelijk te mounten als er virtuele schijven zijn gemaakt. Selecteer gewoon het bestand dat u wilt koppelen en de virtuele schijf waarop u het wilt koppelen. Door nu naar "Deze computer" te gaan, kunt u de afbeeldingsbestanden openen die u hebt aangekoppeld.

Aanbevolen: