Hoe U Uw Afbeeldingsbestand Opent

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Afbeeldingsbestand Opent
Hoe U Uw Afbeeldingsbestand Opent

Video: Hoe U Uw Afbeeldingsbestand Opent

Video: Hoe U Uw Afbeeldingsbestand Opent
Video: [PS2] FREE MC BOOT ЗАПУСК ИГР БЕЗ ПРОШИВКИ БЕЗ ДИСКА ИГРЫ С ФЛЕШКИ ЖЕСТКОГО ДИСКА 2024, Mei
Anonim

Als ze u een onbekend bestandsformaat met de extensie img (afbeelding) brengen, die uw besturingssysteem niet kan openen, wees dan niet ontmoedigd en haast u niet om het te verwijderen. Om een document te openen, hoeft u alleen maar naar internet te gaan en het CloneCD-programma te downloaden.

Hoe u uw afbeeldingsbestand opent
Hoe u uw afbeeldingsbestand opent

Noodzakelijk

computer, CloneCD-programma, CD

instructies:

Stap 1

Wanneer u het programma voor het eerst opent, zult u meteen merken dat het slechts vier hoofdfuncties heeft (elk heeft zijn eigen knop). Je hebt alleen de tweede nodig ("Opnamebestand-afbeelding"). Helaas wordt dit formaat alleen door dit programma ondersteund, en de meeste functies die aanwezig zijn in andere services die met bestandsafbeeldingen werken, zijn er niet voor beschikbaar. Dit wordt verklaard door het feit dat de ontwikkelaar al lang alle rechten aan een ander bedrijf heeft verkocht en dat laatste het niet nodig acht om het product in deze richting te ontwikkelen.

Stap 2

Probeer het.img-bestand op een cd te branden. Start hiervoor de installatie van het eerder gedownloade programma. We raden u aan akkoord te gaan met het selecteren van de volledige installatie (Volledig). Zodra het proces is voltooid, vraagt het installatieprogramma u om uw computer opnieuw op te starten. Mee eens, want dit is nodig zodat het programma bij de volgende download volledig is geïnstalleerd en geen storingen veroorzaakt.

Stap 3

Selecteer de taal van het programma en de proefperiode. We raden aan om in het Russisch te blijven - dit zal voor u begrijpelijker zijn. Nadat u de taal hebt geïnstalleerd die voor u het handigst is, biedt het programma u aan om een licentie voor legaal gebruik te kopen of deze 21 dagen uit te proberen. De laatste optie is het meest geschikt voor u, omdat deze gratis is en u gedurende de aangegeven periode waarschijnlijk tijd heeft om de documenten die u nodig heeft te openen en vertrouwd te maken met de inhoud.

Stap 4

Nadat u een van de bovenstaande opties hebt geselecteerd, verschijnen er twee vensters op het computerscherm, één - het hoofdbedieningsmenu, de tweede - informatief. Het eerste venster bevat vier pictogramknoppen en een menu. Selecteer het schijf- en potloodpictogram om een schijf te branden. Er wordt een submenu geopend waarin u wordt gevraagd de afbeelding te selecteren die u naar de cd wilt overbrengen. Klik op de knop "Bladeren" en open het gewenste document.

Stap 5

Klik daarna op de knop "Volgende". Het programma controleert de aanwezigheid van een schijf in het station en geeft service-informatie en beeldopname-instellingen weer in het rechtervenster. Klik nogmaals op "Volgende" en klik vervolgens op de knop "Schrijven". Wacht tot de opname is voltooid. Nu de afbeelding naar de schijf is geschreven, kunt u er een voorbeeld van bekijken.

Aanbevolen: