Hoe Opera Af Te Stemmen Op Talen

Inhoudsopgave:

Hoe Opera Af Te Stemmen Op Talen
Hoe Opera Af Te Stemmen Op Talen

Video: Hoe Opera Af Te Stemmen Op Talen

Video: Hoe Opera Af Te Stemmen Op Talen
Video: Masterclass con Paola Hermosín sobre Lágrima de Tárrega 2024, Mei
Anonim

De meeste maatwerkapplicaties worden op grote schaal ingezet in een grote verscheidenheid aan landen. Het taalprobleem dat zich in dit geval voordoet, is al lang opgelost. Het vertalen van programma's naar talen van andere landen gebeurt door de juiste taalplug-in te downloaden. De populaire Opera-browser ondersteunt ook meertalige plug-ins. Met behulp van een eenvoudige configuratie van het programma wordt de applicatie-interface voor iedereen begrijpelijk. Om dit te doen, is het alleen nodig dat de ontwikkelaar een plug-in levert om Opera in uw taal te vertalen in het browserinstallatiepakket.

Hoe opera af te stemmen op talen
Hoe opera af te stemmen op talen

instructies:

Stap 1

Start de Opera-applicatie. Open het hoofdmenu van de browser "Extra", selecteer daar "Algemene instellingen …". Het browserinstellingenvenster verschijnt op het scherm. Klik daarin op het tabblad "Algemeen".

Stap 2

Onderaan dit venster is er een sectie voor het instellen van gebruikerstaalvoorkeuren. Open de vervolgkeuzelijst "Taal" in deze sectie en zoek de naam van de gewenste taal. Selecteer het om in het venster weer te geven.

Stap 3

Soms verschijnt een regel met de naam van uw taal niet in de weergegeven lijst. Laad in dat geval zelf de bijbehorende plug-in in het programma. Klik hiervoor in het gedeelte Talen op de knop "Instellingen". Stel vervolgens in een nieuw venster het pad in en geef de naam op van het plug-inbestand met de extensie *.lng, dat de benodigde taalinstellingen bevat. Klik op "OK" om een plug-in te selecteren die in de Opera-browser moet worden geïnstalleerd.

Stap 4

Klik na alle aangebrachte wijzigingen in het hoofdvenster van de toepassingsinstellingen op de knop "OK". De applicatie werkt de interface onmiddellijk bij en vertaalt alle inscripties in de taal van uw keuze.

Aanbevolen: