Hoe Delen Van Een Film Met Elkaar Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Delen Van Een Film Met Elkaar Te Verbinden
Hoe Delen Van Een Film Met Elkaar Te Verbinden

Video: Hoe Delen Van Een Film Met Elkaar Te Verbinden

Video: Hoe Delen Van Een Film Met Elkaar Te Verbinden
Video: Meerdere beeldschermen instellen in Windows 10 | Microsoft 2024, Mei
Anonim

Niet elke film kan bogen op het feit dat hij van de eerste tot de laatste minuut de aandacht trekt. Hoewel als het een paar indrukwekkende scènes bevat, kunnen ze in een apart bestand worden geplaatst en er desgewenst naar terugkeren. Dit kan met het programma VirtualDubMod.

Hoe delen van een film met elkaar te verbinden
Hoe delen van een film met elkaar te verbinden

Noodzakelijk

  • - VirtualDubMod-programma;
  • - Xvid-codec.

instructies:

Stap 1

Download en installeer het VirtualDubMod-programma (downloadlink staat aan het einde van het artikel). Als je het K-lite codec-pakket hebt geïnstalleerd, betekent dit dat je ook de Xvid-codec hebt geïnstalleerd, wat je nodig hebt om te werken. Zo niet, volg dan de tweede link aan het einde van het artikel, download het archief, pak het uit en kopieer deze bestanden naar de map C: WINDOWSsystem32. Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen door te voeren.

Stap 2

Start VirtualDubMod en klik op het menu-item Video> Compressie. Selecteer Xvid in de lijst met codecs en klik op Configureren. Klik op de knop Target quantizer en schakel over naar de Target-bitrate-modus. Verplaats de schuifregelaar, die hieronder staat, zo ver mogelijk naar rechts. Klik in het veld Meer op de knop met dezelfde naam - Meer. Stel in het venster dat verschijnt de volgende parameters in: Motion Search Precision - 6 en in VHQ-modus - 4. Laat de rest van de parameters ongewijzigd. Sluit geopende vensters door in elk van hen op OK te klikken.

Stap 3

Klik op het menu-item Bestand -> Videobestand openen en selecteer het gewenste videobestand in het venster dat verschijnt. De video verschijnt in de werkruimte van het programma. Onderaan staat een marker, houd deze ingedrukt met de linkermuisknop en beweeg deze naar links en rechts. Zoals u kunt zien, beweegt u door de markering te verplaatsen ten opzichte van de lengte van de film.

Stap 4

Knip nu het onnodige uit de film. Plaats de markering ongeveer op de plaats die het begin zal zijn van het onnodige segment en gebruik vervolgens de toetsen "Links" en "Rechts" om preciezere aanpassingen te maken. Klik op de knop Markeren in, deze wordt weergegeven als een halve pijl en is naar links gericht. U hebt dus het begin van het segment gemarkeerd. Verplaats nu de markering naar het beoogde einde, gebruik de "Links" en "Rechts" toetsen om de positie nauwkeuriger aan te passen en klik op de Mark out-knop (deze bevindt zich rechts van Mark in). Nu verschijnt er een blauw segment tussen deze twee markeringen in de tijdlijn. Druk op Delete op je toetsenbord om dit segment te verwijderen. Volg deze stappen met alle onnodige segmenten in de film.

Stap 5

Om het resultaat op te slaan, drukt u op de sneltoets F7, selecteert u avi in het veld Bestandstype, geeft u het pad op en klikt u op Opslaan. De conversie zal een tijdje plaatsvinden en dan zal het voltooide bestand verschijnen in de map die u hebt opgegeven.

Aanbevolen: