Hoe De Distributiewachtrij Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe De Distributiewachtrij Te Bekijken
Hoe De Distributiewachtrij Te Bekijken

Video: Hoe De Distributiewachtrij Te Bekijken

Video: Hoe De Distributiewachtrij Te Bekijken
Video: Robert vertelt je alles over de distributieriem | Wegenwacht vlog 2024, Mei
Anonim

Utorrent is een handige applicatie om bestanden van verschillende groottes van internet te downloaden. Om te beginnen met downloaden heb je een torrent-bestand en het programma zelf nodig. Het installeren en configureren van uTorrent is heel eenvoudig - u moet een locatie opgeven voor het opslaan van torrent-bestanden en een locatie voor het opslaan van gedownloade informatie. Met het programma kunt u ook snel downloads beheren en prioriteiten stellen voor de distributie van gedownloade bestanden.

Hoe de distributiewachtrij te bekijken
Hoe de distributiewachtrij te bekijken

Noodzakelijk

  • - uTorrent-programma;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Open het uTorrent-venster. Dubbelklik hiervoor op het installatiebestand, de snelkoppeling op het bureaublad of zoek het programmapictogram in de taakbalk. De bestanden die u momenteel beschikbaar stelt om te downloaden aan andere mensen op internet, worden weergegeven in het hoofdvenster. De programma-interface is meestal in het Russisch geschreven.

Stap 2

Als naast het bestand in de statuskolom “Gedistribueerd” staat, dan zijn deze bestanden klaar om door andere gebruikers geüpload te worden. De snelheid van het uploaden van bestanden is te zien in de kolom "Uploaden". Configureer download- en uploadopties in het programma. Ga hiervoor naar de instellingen door op het bijbehorende menu-item te klikken. Ga naar het gedeelte "Prioriteit". Stel het aantal bestanden in dat tegelijkertijd wordt gedistribueerd.

Stap 3

Vink indien nodig het vakje aan naast "Giveaways krijgen voorrang op downloads". Pas de uploadsnelheid aan in de "Scheduler" - in het veld "Uploadlimiet" en maak een planning voor de "Scheduler" in dezelfde sectie. Probeer de gedownloade zeldzame bestanden zo lang mogelijk te bewaren, zodat andere internetgebruikers ze kunnen gebruiken. Dit verhoogt je beoordeling op het torrent-forum, wat een positieve invloed heeft op je downloadsnelheid.

Stap 4

Het is echter vermeldenswaard dat om bestanden te distribueren, u een internetverbinding moet hebben zodat gebruikers bestanden kunnen downloaden. Vergeet ook niet dat de distributieprioriteit de snelheid aanzienlijk zal verminderen bij het downloaden van bestanden naar de lokale schijven van uw pc. Als u onbekende bestanden downloadt van een torrent, controleer ze dan met antivirussoftware, aangezien het archief verschillende virusprogramma's kan bevatten die uw computer kunnen beschadigen.

Aanbevolen: