Hoe Het Systeem Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Systeem Te Ontgrendelen
Hoe Het Systeem Te Ontgrendelen

Video: Hoe Het Systeem Te Ontgrendelen

Video: Hoe Het Systeem Te Ontgrendelen
Video: Inloggen zonder wachtwoord 2024, Mei
Anonim

Het probleem van het blokkeren van een computer met allerlei virussen is nu zeer urgent. Steeds meer cybercriminelen proberen financieel te profiteren van de naïviteit en goedgelovigheid van gebruikers. "Banners" zijn software die het systeem binnendringt en de toegang blokkeert. In zeldzame gevallen moet u het besturingssysteem volledig opnieuw installeren. Een zeer effectieve maar tijdrovende en onverstandige methode. Gelukkig zijn er meer loyale methoden om dit probleem op te lossen.

Hoe het systeem te ontgrendelen
Hoe het systeem te ontgrendelen

Noodzakelijk

  • Toegang tot internet
  • Extra computer

instructies:

Stap 1

Begin met het desinfecteren van uw computer door het systeemcontrolepunt te herstellen. Voer hiervoor het reparatieprogramma uit dat bij de installatieschijf is geleverd. De methode is alleen geschikt als de functie van het maken van controlepunten niet is uitgeschakeld.

Stap 2

Als het om een computer gaat en niet om een laptop, probeer het virus dan vanaf een andere pc te behandelen. Plaats uw harde schijf in een andere computer, start het besturingssysteem van de "buurman" en scan uw harde schijf volledig met antivirus of andere hulpprogramma's.

Stap 3

In Windows 7 is er een kans om het opstarten van het systeem in de oorspronkelijke staat te herstellen. Om dit te doen, plaatst u de installatieschijf en voert u het item "Opstartherstel" uit. Het systeem verwijdert alle processen van derden die zijn geactiveerd bij het betreden van het besturingssysteem. Scan het systeem na het starten van Windows met een antivirusprogramma.

Stap 4

Als u vanaf een andere computer toegang tot internet heeft, gaat u naar de antiviruswebsite van Kaspersky en selecteert u de vereiste code. Dit geval helpt zelden. Feit is dat het grootste deel van de banners er identiek uitziet en totaal verschillende ontgrendelcodes heeft.

Stap 5

Als geen van de bovenstaande methoden is gevonden, probeer dan de systeemdatum te vertalen. Ga hiervoor naar het BIOS, open het tabblad met de datum- en tijdinstellingen en stel de datum enkele jaren terug of vooruit in.

Aanbevolen: