Hoe Maak Je .mp4

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je .mp4
Hoe Maak Je .mp4

Video: Hoe Maak Je .mp4

Video: Hoe Maak Je .mp4
Video: How to Convert a DVD to MP4 for FREE 2024, April
Anonim

Op een personal computer kan een grote verscheidenheid aan formaten worden gebruikt die betrekking hebben op video, audio, tekst en andere programma's. Ze werken allemaal met specifieke software.

Hoe maak je.mp4
Hoe maak je.mp4

instructies:

Stap 1

Vaak hebben gebruikers de behoefte om mp4-formaat te maken of te converteren. Dit formaat is een van de soorten audio- en videobestanden die hoge kwaliteit gebruiken. Op dit moment wordt een grote verscheidenheid aan software gebruikt waarmee verschillende formaten kunnen worden geconverteerd zonder kwaliteitsverlies.

Stap 2

Een van deze hulpprogramma's is de Format Factory. Deze software wordt gratis verspreid. Je kunt het vinden op de sites softodrom.ru of soft.ru. Het is echter vermeldenswaard dat u bij het downloaden van bestanden van internet speciale antivirussoftware moet gebruiken om uw pc niet met virussen te infecteren. Nadat het hulpprogramma is gedownload, installeert u het op uw harde schijf. Probeer dergelijke programma's op de lokale systeemschijf te installeren, zodat u in geval van storingen een kopie van het hele systeem kunt maken, samen met de programma's die erop zijn geïnstalleerd.

Stap 3

Voer het programma uit met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad van de computer. Selecteer het bestand dat u naar mp4-indeling wilt converteren. U kunt dit bestand eenvoudig naar de werkruimte van het hulpprogramma overbrengen of het zelf specificeren. Selecteer daarvoor het formaat waarin u de bronbestanden moet wijzigen. Klik op de knop "Start". Wacht tot het proces is voltooid.

Stap 4

Vergeet ook niet dat deze software een grote lijst met verschillende instellingen heeft waarmee je de afspeelkwaliteit en de bitsnelheid kunt verlagen of verhogen. Zoals de praktijk laat zien, kun je zelfs videoformaten naar audio converteren. In dit geval wordt een volwaardig audiobestand afgespeeld in de speler op de computer en in andere systemen. Met een grote hoeveelheid gegevens moet u even wachten voordat het proces is voltooid.

Aanbevolen: