Een Stuurprogramma Voor Audio Vinden

Inhoudsopgave:

Een Stuurprogramma Voor Audio Vinden
Een Stuurprogramma Voor Audio Vinden

Video: Een Stuurprogramma Voor Audio Vinden

Video: Een Stuurprogramma Voor Audio Vinden
Video: How to Fix: No Sound After Windows 10 Update - Sound Missing 2021 [Solved] 2024, Mei
Anonim

Een geluidskaart is een onmisbaar apparaat dat op je computer aanwezig moet zijn als je naar liedjes wilt luisteren en je favoriete films met geluid wilt bekijken. Als u niet tevreden bent met uw ingebouwde geluidskaart, kunt u een nieuwe kopen. Maar om het te laten werken, moet u een stuurprogramma installeren.

Een stuurprogramma voor audio vinden
Een stuurprogramma voor audio vinden

instructies:

Stap 1

Er zijn een aantal soorten geluidskaarten die automatisch door het systeem worden gedetecteerd. Maar zelfs in een situatie waarin Windows de standaard standaarddriver gebruikt, bestaat de kans dat de kaart niet correct werkt. Om zo'n moment uit te sluiten, moet je kijken naar de inhoud van de merkdoos waarin het apparaat is verkocht. Er moet een cd zijn met de meegeleverde software. Plaats het in het diskettestation en installeer vervolgens de software. Als de schijf automatisch wordt gestart, kijk dan in het hoofdmenu, er kan een tabblad Stuurprogramma zijn, klik erop om het stuurprogramma te installeren. U kunt de inhoud van de schijf ook bekijken zonder autorun. Zoek een map met de naam Driver tussen de mappen en voer de applicatie uit die zich daarin bevindt.

Stap 2

Als u het moeilijk vindt om het stuurprogramma vanaf de schijf te installeren, gebruikt u Windows Apparaatbeheer. Zoek op het bureaublad het pictogram "Computer" en druk op de combinatie Alt + Enter of klik met de rechtermuisknop en selecteer "Eigenschappen" in het contextmenu. In het geopende venster ziet u informatie over het besturingssysteem en algemene computerparameters. Klik op "Apparaatbeheer" in de linkerbovenhoek van het scherm. Selecteer uw geluidskaart in de lijst met apparaten. Als het apparaat niet wordt gedetecteerd, staat er een uitroepteken naast. Klik erop met de rechtermuisknop, selecteer het tabblad "Stuurprogramma bijwerken". Geef dan aan dat je de driver op je computer wilt vinden. Stel het pad naar de schijf in, waarna het systeem vanaf de schijf zoekt.

Stap 3

Als er een schijf met een stuurprogramma in de kit zat, deze verloren of beschadigd was, moet u kijken naar de exacte markering van de kaart en de naam ervan. Download het stuurprogramma van de website van de fabrikant.

Stap 4

Als je een externe USB-geluidskaart hebt gekocht, lees dan de gebruikershandleiding. Het is mogelijk dat de installatie van alle benodigde stuurprogramma's automatisch gebeurt wanneer de kaart wordt aangesloten op de USB-ingang.

Aanbevolen: