Hoe Kaspersky Van Een Computer Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Kaspersky Van Een Computer Te Verwijderen
Hoe Kaspersky Van Een Computer Te Verwijderen

Video: Hoe Kaspersky Van Een Computer Te Verwijderen

Video: Hoe Kaspersky Van Een Computer Te Verwijderen
Video: How to uninstall kaspersky - Windows 10 2024, Mei
Anonim

Bij het installeren van een nieuw antivirusprogramma op een computer kunnen er soms fouten optreden tijdens het installatieproces. Vaak is de reden voor dergelijke fouten de onjuiste verwijdering van de eerder geïnstalleerde antivirussoftware, dat wil zeggen dat het programma is verwijderd, maar sommige bestanden zijn nog steeds op de computer opgeslagen.

Hoe Kaspersky van een computer te verwijderen
Hoe Kaspersky van een computer te verwijderen

Noodzakelijk

Computer, ontgrendeling

instructies:

Stap 1

We gaan naar het menu "Start" en vervolgens naar "Alle programma's". Ga vervolgens op het tabblad "Kaspersky Anti-Virus" naar het gedeelte "Wijzigen, herstellen of verwijderen".

Stap 2

Klik vervolgens in het geopende venster op "Verwijderen" en na eenvoudige instructies bereiken we de finale. In theorie is het programma verwijderd, maar in de praktijk zijn er nog een aantal stappen om het verwijderen te voltooien.

Stap 3

Ga opnieuw naar het menu "Start", vervolgens naar het "Configuratiescherm" en ga naar het gedeelte "Programma's toevoegen of verwijderen". Zorg ervoor dat er geen snelkoppeling naar Kaspersky Anti-Virus in de geladen lijst met programma's staat. Verwijder het anders.

Stap 4

Het volgende dat we zullen doen, is doorgaan met het verwijderen van bestanden met behulp van zoeken. Klik in het menu "Start" op "Zoeken". Geef "kav" op als zoekterm en klik op "Zoeken". Sommige bestanden kunnen mogelijk niet worden verwijderd. Dit kan worden veroorzaakt door het blokkeren van actieve Windows-processen. In dit geval kunt u gespecialiseerde software gebruiken om bestanden te verwijderen, zoals Unlocker.

Stap 5

Nu blijft het om de antivirusvermeldingen uit het register te verwijderen. Ga naar het menu "Start", klik op "Uitvoeren" en voer in het geopende venster het commando "regedit" in. Eenmaal in de register-editor, selecteert u in de sectie "Bewerken" het item "Zoeken". In het geopende venster zoeken we naar zinnen die verband houden met de antivirus, zoals "kav", "kaspersky". Nadat u de zin in de zoekbalk hebt ingevoerd, klikt u op "Volgende zoeken". Controleer de gevonden vermeldingen. En als ze betrekking hebben op antivirus, verwijder dan. Druk op de F3-toets om verder te zoeken. Deze bewerking moet worden herhaald totdat het register volledig is opgeschoond.

Aanbevolen: