Apps Downloaden Op De IPhone

Inhoudsopgave:

Apps Downloaden Op De IPhone
Apps Downloaden Op De IPhone

Video: Apps Downloaden Op De IPhone

Video: Apps Downloaden Op De IPhone
Video: How to Download Apps on an iPhone 2024, Mei
Anonim

Als je de trotse bezitter bent geworden van een trendy iPhone, moet je weten wat de mogelijkheden van dit toestel zijn. Op de iPhone kun je verschillende programma's en games installeren, video's bekijken en naar muziek luisteren. Om programma's op de iPhone te installeren, zijn er speciale programma's en services die een intuïtief eenvoudige interface hebben waarin iedereen gemakkelijk kan navigeren en de benodigde bestanden naar zijn apparaat kan downloaden.

Apps downloaden op de iPhone
Apps downloaden op de iPhone

instructies:

Stap 1

Om met de AppStore-service te werken, moet u zich erop registreren en vervolgens het iTunes-programma starten, dat beschikbaar is voor elke eigenaar van Apple-producten - met dit programma kunt u alle informatie naar de iPhone uploaden.

Stap 2

Open iTunes en klik op de optie "Top gratis apps" om verbinding te maken met het netwerk en een lijst met de nieuwste en populairste programma's te bekijken. Als u precies weet wat u op de iPhone wilt installeren, kunt u in het zoekveld de naam van het gewenste programma invoeren.

Stap 3

Nadat u het gewenste programma in de lijsten hebt gevonden, klikt u op de knop "App ophalen". Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in die u tijdens de registratie hebt opgegeven en download vervolgens het programma. Downloaden is mogelijk na autorisatie op de server.

Stap 4

In het programmamenu ziet u dat de geselecteerde software wordt toegevoegd aan de boodschappenlijst, als deze is betaald. Sluit uw iPhone aan op uw computer en selecteer vervolgens in het iTunes-menu het gedeelte Toepassingen en selecteer vervolgens de optie Programma's synchroniseren.

Stap 5

Selecteer het gedownloade programma in de lijst met programma's en klik vervolgens op "Toepassen". Onderaan het iTunes-venster kun je zien hoe vol het geheugen van je iPhone is en hoeveel ruimte er nog over is na het installeren van een nieuw programma of spel.

Stap 6

Wacht tot het einde van het synchroniseren van de iPhone met het programma. Nadat de synchronisatie is voltooid, kunt u de iPhone loskoppelen van uw computer en controleren of het gedownloade programma erop wordt uitgevoerd.

Aanbevolen: