Apps Installeren Op Een IPhone

Inhoudsopgave:

Apps Installeren Op Een IPhone
Apps Installeren Op Een IPhone

Video: Apps Installeren Op Een IPhone

Video: Apps Installeren Op Een IPhone
Video: iPhone 12 Pro: How to Install Apps 2024, Mei
Anonim

Installatie van applicaties op de iPhone wordt uitgevoerd met behulp van een gespecialiseerd programma iTunes, dat kan worden gedownload van de officiële Apple-website. U kunt het vereiste programma ook installeren met behulp van de AppStore die in uw telefoon is ingebouwd.

Apps installeren op een iPhone
Apps installeren op een iPhone

instructies:

Stap 1

Download de iTunes-applicatie van de officiële Apple-website via het overeenkomstige item in de bovenste balk van de hoofdpagina van de bron. Voer het gedownloade bestand uit en volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Stap 2

Sluit de iPhone aan op uw computer met behulp van de USB-kabel die bij uw apparaat is geleverd. Start het eerder geïnstalleerde iTunes-programma.

Stap 3

Selecteer uit de lijst met aangeboden applicaties degene die u nodig heeft en klik op de knop "Gratis". Als het programma is betaald, klikt u op de knop met de prijs erop.

Stap 4

U ziet een Apple ID-invoervenster. Als je nog geen Apple-account hebt, klik dan op de knop "Account aanmaken".

Stap 5

Geef in het venster dat verschijnt alle benodigde gegevens op die het programma nodig heeft voor de registratie. Bevestig het aanmaken van een Apple ID door naar het door u opgegeven e-mailadres te gaan en na het invullen van alle gegevens de link te gebruiken die door Apple in de brief is verzonden. Nadat u de registratie hebt bevestigd, keert u terug naar het iTunes-venster en voert u uw gemaakte Apple ID en wachtwoord in die tijdens de registratie zijn opgegeven.

Stap 6

Wacht tot het downloaden van de geselecteerde applicatie is voltooid. Ga naar het gedeelte Toepassingen in het linkerdeelvenster van iTunes. Hier ziet u alle hulpprogramma's die u via de winkel hebt gedownload. Om ze toe te voegen, gaat u naar het tabblad "Programma's" van het bovenste paneel en vinkt u het vakje naast het item "Synchroniseren" aan. Klik daarna op de knop "Toepassen" en wacht tot de applicatie op uw telefoon is geïnstalleerd.

Stap 7

Om het programma vanuit de AppStore te installeren, voert u het hulpprogramma met dezelfde naam op uw apparaat uit. Selecteer degene die je wilt uit de aangeboden categorieën en zoek de applicatie die je wilt installeren. Klik op de knop "Gratis" en wacht tot de installatieprocedure is voltooid. Voer indien nodig uw Apple ID in of maak een nieuw account aan met de overeenkomstige knop op het telefoonscherm en volg de instructies op het scherm. De installatie van het programma is voltooid.

Aanbevolen: