Hoe ICQ Naar IPhone Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe ICQ Naar IPhone Te Downloaden
Hoe ICQ Naar IPhone Te Downloaden
Anonim

De App Store voor iPhone biedt een verscheidenheid aan programma's waarmee u kunt werken met verschillende protocollen voor gegevensoverdracht en instant messaging-clients. De ICQ-service is geen uitzondering, waarvoor een groot aantal applicaties op de iPhone zijn uitgebracht, deze kunnen via een computer of telefoon op de gadget worden geïnstalleerd.

Hoe ICQ naar iPhone te downloaden
Hoe ICQ naar iPhone te downloaden

instructies:

Stap 1

De ICQ-client voor iPhone wordt op twee manieren geïnstalleerd, die ook worden gebruikt bij het downloaden van andere applicaties: via de iTunes- of App Store-interfaces. ITunes wordt gebruikt om met behulp van een computer downloads te maken van een online winkel. De App Store-app wordt op de telefoon geïnstalleerd en kan ook worden gebruikt om de ICQ-client te downloaden.

Stap 2

Open iTunes en selecteer het gedeelte Store. Voer in de regel voor het specificeren van zoekparameters ICQ in en wacht tot de zoekresultaten verschijnen. Er zijn een groot aantal betaalde en gratis clients voor deze instant messaging-service. Onder al deze overvloed kunnen IM +, QIP en de officiële klant van ICQ worden opgemerkt.

Stap 3

Geleid door de beschrijvingen en verklaarde functionaliteit, selecteert u de klant die het beste bij u past en drukt u op de knop "Gratis". Als u niet bent aangemeld bij uw Apple-account, voert u de juiste combinatie in het programmavenster dat verschijnt in en klikt u op "Aanmelden". Als u geen Apple-account hebt, klikt u op de knop "ID maken" en volgt u de instructies die op het scherm verschijnen.

Stap 4

Sluit na het downloaden van de applicatie uw telefoon aan op uw computer om te synchroniseren. Als automatische synchronisatie tussen uw apparaat en computer is uitgeschakeld in de instellingen, gaat u naar het tabblad Toepassingen van uw apparaat en klikt u op Synchroniseren. Na het einde van de bewerking verschijnt het programma op uw iPhone.

Stap 5

Om via de AppStore te installeren, opent u de gelijknamige applicatie op uw telefoon. Voer bovenaan het scherm om te zoeken de combinatie ICQ in en druk op "Enter". Selecteer in de zoekresultaten die verschijnen de klant die het beste bij je past.

Stap 6

Zodra u het gewenste programma heeft geselecteerd, klikt u op de knop "Gratis" op de pagina met de bijbehorende beschrijving. Voer desgevraagd uw Apple ID in of maak een nieuwe aan met behulp van de instructies op uw telefoonscherm. Wacht tot de installatie van de applicatie is voltooid en het pictogram op het hoofdscherm van het apparaat verschijnt. ICQ-installatie is voltooid.

Aanbevolen: