Hoe Een Kleurenlogo Te Plaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kleurenlogo Te Plaatsen
Hoe Een Kleurenlogo Te Plaatsen

Video: Hoe Een Kleurenlogo Te Plaatsen

Video: Hoe Een Kleurenlogo Te Plaatsen
Video: How to Draw the Brawl Stars Logo 2024, Mei
Anonim

Counter Strike is een echte bestseller over de hele wereld. Het wordt niet alleen door tieners gespeeld, maar ook door oudere mensen. We kunnen zeggen dat ze de wereld heeft overgenomen. Het spel is heel eenvoudig gemaakt: er zijn 2 teams (terroristen en speciale troepen), ze kregen wapens, het gevecht gaat door tot het laatste team doodde. Elke speler kan zijn stempel drukken op de muren van gebouwen of straten. Er zijn verschillende modificaties van het spel waarbij dit logo automatisch wordt gewijzigd. Om het logo handmatig te wijzigen, moet je in de map van het geïnstalleerde spel graven.

Hoe een kleurenlogo te plaatsen
Hoe een kleurenlogo te plaatsen

Noodzakelijk

Computer of laptop, Counter Strike-spel, kleurenlogo-afbeelding

instructies:

Stap 1

Het gekleurde logo in Counter Strike is een spray die de speler kan verlaten na het voltooien van een ronde. Standaard is deze spray gemaakt in zwart-wit om computerbronnen te sparen. Spray-bestanden bevinden zich in de map met het geïnstalleerde programma.

Stap 2

Als u niet zeker weet waar deze map zich bevindt, klikt u op het menu Start en selecteert u Programma's. Selecteer Counter Strike in de vervolgkeuzelijst, klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling en klik op de knop "Eigenschappen". In het geopende venster, in het veld "Object", ziet u het pad naar het uitvoerbare bestand. Klik op de knop "Zoek object", u bevindt zich in de map met het geïnstalleerde programma.

Stap 3

In deze map moet je alle logobestanden vinden, standaard bevinden ze zich in deze mappen: cstrike_russianlogos, cstrikelogos en valvelogos. U moet het bestand custom.hpk verwijderen uit de mappen cstrike en cstrike_russian.

Stap 4

Als uw logo's zijn verpakt, moeten ze worden uitgepakt. Kopieer de inhoud van het archief naar de gamemap. Je krijgt dan twee identieke bestanden, het ene bestand moet pldecal heten en het andere tempdecal. Kopieer de resulterende bestanden naar de mappen cstrike_russian, cstrike en valve. Wanneer een venster verschijnt waarin wordt gevraagd naar het vervangen van bestanden, klikt u op de knop "Ja".

Aanbevolen: