Windows Terugdraaien

Inhoudsopgave:

Windows Terugdraaien
Windows Terugdraaien

Video: Windows Terugdraaien

Video: Windows Terugdraaien
Video: Removing ALL Windows 10 Metro UI Apps 2024, Mei
Anonim

Om het Windows-besturingssysteem te herstellen, gebruik ik vaak de rollback-methode. Om deze functie met succes te gebruiken, moet aan bepaalde voorwaarden worden voldaan.

Windows terugdraaien
Windows terugdraaien

Noodzakelijk

Windows-opstartschijf

instructies:

Stap 1

Rollback wordt uitgevoerd met behulp van herstelcontrolepunten of een image van het besturingssysteem. Als je de automatische archiveringsfunctie niet hebt uitgeschakeld, probeer ze dan te gebruiken. Plaats eerst de Windows-opstartdiskette in de drive.

Stap 2

Zet uw computer aan en start op vanaf het opgegeven station. Gebruik hiervoor het BIOS-menu of de functie voor snel opstarten van apparaten. Nadat u het systeeminstallatiemenu hebt geopend, selecteert u "Herstel".

Stap 3

Wacht even terwijl het programma informatie verzamelt over de beschikbare exemplaren van Windows. Selecteer het besturingssysteem dat u wilt normaliseren. Klik volgende.

Stap 4

Verken de beschikbare checkpoints. Ze worden meestal automatisch aangemaakt tijdens de installatie van bepaalde programma's of applicaties. Selecteer degene die is opgenomen tijdens het stabiele werk van Windows.

Stap 5

Klik op de knop "Herstellen" en wacht tot deze procedure is voltooid. Na een succesvolle systeemherstel wordt de computer automatisch opnieuw opgestart. Controleer op programma's die belangrijk voor u zijn en die mogelijk zijn verwijderd tijdens het systeemherstelproces.

Stap 6

Gebruik een andere methode om Windows terug te draaien met een image van dat systeem of een volledige lokale schijf. Open het menu "Geavanceerde herstelopties" door het programma vanaf de opstartschijf uit te voeren.

Stap 7

Selecteer "Beeldherstel". Nadat het scannen naar beschikbare stations is voltooid, selecteert u het gewenste archief. Als u de systeemkopie op een externe schijf opslaat, sluit u deze hardware aan voordat u het bovenstaande item selecteert.

Stap 8

Deze herstelmethode heeft verschillende nadelen. Wanneer u teruggaat naar de vorige staat van de lokale schijf, kunt u niet alleen enkele programma's kwijtraken, maar ook belangrijke bestanden die niet in de afbeelding waren opgenomen.

Aanbevolen: