Een Patch Terugdraaien?

Inhoudsopgave:

Een Patch Terugdraaien?
Een Patch Terugdraaien?

Video: Een Patch Terugdraaien?

Video: Een Patch Terugdraaien?
Video: update service windows 10 opnieuw starten 2024, April
Anonim

Na de release van een softwareproduct door de ontwikkelaars, komt de computergebruiker enkele fouten tegen die alleen ontwikkelaars kunnen oplossen. Ze brengen speciale "patches" uit voor hun producten, patches genaamd.

Een patch terugdraaien?
Een patch terugdraaien?

Noodzakelijk

Uw Uninstaller-software

instructies:

Stap 1

Maar niet alle patches en toevoegingen vertonen een wonderbaarlijk effect, sommige verergeren het bestaande probleem of leiden tot andere problemen bij het werken met specifieke software. De enige uitweg in dit geval is om de pleister te verwijderen, d.w.z. de ondernomen acties terugdraaien. Dit kan zowel met het standaard Windows-hulpprogramma (Programma's toevoegen of verwijderen) als met toepassingen van derden (Your Uninstaller).

Stap 2

Om de patch terug te draaien met behulp van standaard systeemtools, klikt u op het menu "Start" en selecteert u het item "Configuratiescherm". Dubbelklik in de applet die wordt geopend op het pictogram Programma's toevoegen/verwijderen.

Stap 3

In het hulpprogrammavenster dat verschijnt, begint de lijst met geïnstalleerde programma's en add-ons zich te vormen. Selecteer de patch die u onlangs hebt geïnstalleerd en klik op de knop Verwijderen / Vervangen. Na een tijdje zal de verwijdering plaatsvinden. Probeer het programma uit te voeren waarvoor de patch is geïnstalleerd en controleer of het werkt.

Stap 4

Een vergelijkbare bewerking kan worden uitgevoerd met Your Uninstaller. Ga hiervoor naar de volgende link https://www.ursoftware.com/download.php en klik op de Download-knop bovenaan het venster. Klik op de geladen pagina nogmaals op Downloaden en geef het pad op om op te slaan.

Stap 5

Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, kunt u het snel starten via het menu "Start" of via een snelkoppeling op het bureaublad. Ga in het geopende programmavenster naar de zoekbalk, voer de naam van de patch in, als er een groot aantal geïnstalleerde programma's zijn, en druk op Enter. Het benodigde programma is ook te vinden in de algemene lijst, die zich aan de rechterkant van het programma bevindt.

Stap 6

Markeer de patch of het hulpprogramma en druk op de Delete-toets - de verwijderingsprocedure begint, waarna de registersleutels automatisch worden opgeschoond. Als de patch na het verwijderen niet uit de lijst verdwijnt, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Delete.

Aanbevolen: