Windows Herstellen Op Acer

Inhoudsopgave:

Windows Herstellen Op Acer
Windows Herstellen Op Acer

Video: Windows Herstellen Op Acer

Video: Windows Herstellen Op Acer
Video: Как Установить Windows 10 На Ноутбуке ACER с Флешки? 2023, Maart
Anonim

Een storing in het Windows-besturingssysteem leidt niet noodzakelijkerwijs tot een volledige herinstallatie van het opgegeven besturingssysteem. Meestal wordt het probleem opgelost door de systeemherstelfunctie te gebruiken. Voor een succesvolle toepassing is het belangrijk om bepaalde nuances te kennen.

Windows herstellen op Acer
Windows herstellen op Acer

Noodzakelijk

Windows-opstartschijf

instructies:

Stap 1

Zorg vooraf voor de beveiliging van uw besturingssysteem. Zorg ervoor dat de automatische checkpoint-functie actief is. Controleer de grootte van de toegewezen ruimte op de harde schijf. Als u niet vertrouwd bent met het gebruik van deze methode, maakt u zelf een afbeelding van het productiesysteem.

Stap 2

Als Windows XP niet werkt, start u de veilige modus van dit systeem. Open het menu Start en vouw de lijst Alle programma's uit. Open het item "Systeem" in het submenu "Standaard". Ga naar Systeemherstel. Selecteer een onderbrekingspunt en klik op Volgende.

Stap 3

Als het systeem niet opstart in de veilige modus, plaatst u de opstartdiskette van Windows XP in het station. Zet de laptop aan en houd de F12 (F8)-toets ingedrukt. Op sommige Acer-notebookmodellen moet u op de F2-knop drukken. Zodra de lijst met beschikbare opstartopties wordt geopend, selecteert u Interne dvd-rom.

Stap 4

Wacht tijdens het kopiëren van specifieke bestanden van schijf. Wanneer het eerste installatiemenu verschijnt, drukt u op Enter. Wacht tot de geïnstalleerde exemplaren van Windows zijn geïdentificeerd. Selecteer het gewenste systeem en volg de stapsgewijze instructies. Het herstelproces lijkt in dit geval sterk op de eerste installatie van het besturingssysteem.

Stap 5

Voor Vista- en Seven-systemen voert u het programma uit vanaf de schijf zoals hierboven beschreven. Na het openen van het menu met de knop "Installeren" volgt u de link "Extra herstelopties".

Stap 6

Selecteer de functie "Systeemherstel" uit de beschikbare lijst. Geef het exemplaar van Windows op waarmee u wilt blijven werken. Selecteer het eerder gemaakte controlepunt en klik op Volgende. Wacht tot het herstartproces van de computer is voltooid.

Populair per onderwerp