Hoe Maak Je Een Video Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Video Op Een Computer
Hoe Maak Je Een Video Op Een Computer

Video: Hoe Maak Je Een Video Op Een Computer

Video: Hoe Maak Je Een Video Op Een Computer
Video: Zo maak je een SCHERMOPNAME | op Computer of Telefoon | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Het maken van video-opnames is niet alleen het lot van professionele videografen en regisseurs, maar ook gewone computergebruikers die gedenkwaardige clips of video's willen maken met de deelname van zichzelf en hun vrienden, evenals videopresentaties, fotocollecties in videoformaat, en veel meer. Als je geen specifieke ervaring hebt met videoverwerkingsprogramma's, is het eenvoudige en toegankelijke programma Windows Movie Maker, dat op elke computer staat, iets voor jou.

Hoe maak je een video op een computer
Hoe maak je een video op een computer

instructies:

Stap 1

Maak een map op uw computer en plaats alle elementen van de toekomstige video erin - foto's, frames, video's, tekeningen, soundtracks voor muzikaal ontwerp. Open Movie Maker en bekijk de menu-items.

Stap 2

Selecteer het item "Geluid of muziek importeren" en, nadat u het pad naar de bovenstaande map hebt opgegeven, selecteert u de geluidsbestanden waarmee u uw video wilt kopiëren. Sleep de gedownloade tracks naar het onderste paneel van de tijdlijn.

Stap 3

Selecteer na het downloaden van de muziek het item "Afbeeldingen importeren" in het menu en laad al die afbeeldingen en foto's waarmee u de videoframes gaat afwisselen. De gedownloade foto's verschijnen in het hoofdvenster van het programma en u moet ze allemaal handmatig naar hun plaats in de tijdlijn overbrengen. Vervolgens kan de volgorde en locatie van de foto's worden gewijzigd.

Stap 4

En tot slot, selecteer het item "Video importeren" in het menu - breng ook de gedownloade videobestanden handmatig over naar de tijdlijn vanuit de verzamelmap waarin ze zich na het importeren bevonden.

Stap 5

Rangschik de videobestanden en foto's op de tijdlijnschaal zodat ze in de gewenste volgorde gaan en geef in de instellingen de weergavetijd voor elke foto op - bijvoorbeeld 5 seconden. Rangschik de muziek op de onderste schaal zodat deze overeenkomt met de beoogde frames. U kunt op elk moment de weergavetijd van de afbeelding verlengen, of omgekeerd, deze comprimeren en ook het mislukte frame uitknippen en een nieuwe laden.

Stap 6

Bepaal ten slotte de volgorde van de foto's en video's in de video, evenals de locatie van de muziek op de stemacteursschaal. Ga daarna direct naar bewerken - tussen foto's en videoclips kun je verschillende overgangseffecten instellen die je in de programma-instellingen vindt. Deze effecten kunnen zo simpel zijn als vervagen in een frame, of complex.

Stap 7

Nadat u prachtige overgangen tussen alle elementen van de video hebt ingesteld, klikt u op de knop Afspelen in het voorbeeldvenster om te zien hoe de geselecteerde effecten eruitzien in de voltooide video. Wijzig de effecten, voeg de effecten toe die je leuk vindt en verwijder de niet-succesvolle effecten door de effecten handmatig van het bedieningspaneel naar de schaal te slepen.

Stap 8

Houd de tijdlijn bij - correleer de afspeeltijd van de video met de tijd van uw muzieknummer.

Beëindig het bewerken van de clip door een titel en titels te maken in de juiste sectie van het programma. Sla de video op in wmv- of avi-formaat.

Aanbevolen: