Schijfdefragmentatie

Inhoudsopgave:

Schijfdefragmentatie
Schijfdefragmentatie

Video: Schijfdefragmentatie

Video: Schijfdefragmentatie
Video: Instructie Video: Schijfdefragmentatie in windows 7 2024, April
Anonim

Om een computer goed te laten werken, is het noodzakelijk om regelmatig het register van de schijven op te schonen, systeem "junk" en tijdelijke bestanden te verwijderen en schijven te defragmenteren, wat de beste prestaties levert. Al deze taken worden afgehandeld door speciale programma's.

Schijfdefragmentatie
Schijfdefragmentatie

Tools om de systeemprestaties te versnellen

Er zijn veel programma's voor het defragmenteren van schijven. Hier zijn er slechts een paar.

MijnDefrag

Een gebruiksvriendelijk en snelwerkend programma waarmee u niet alleen op harde schijven, maar ook op diskettes, USB-media, flashdrives en geheugenkaarten orde op zaken kunt stellen. Het programma vereist geen installatie, omdat het rechtstreeks vanaf de opdrachtregel wordt geladen. De applicatie is volledig geautomatiseerd, dus er is geen extra kennis van de gebruiker nodig: je hoeft alleen maar het programma te starten en defragmentatie te starten. Voor het gemak van het werk zijn alle benodigde parameters al ingesteld in MyDefrag.

Auslogics Schijfdefragmentatie, Dit programma is eenvoudig, betaalbaar en functioneel. Hiermee kunt u schijven snel en efficiënt defragmenteren. De defragmenteerder analyseert, waarna het begint te werken: organiseert bestanden op harde schijven, optimaliseert het bestandssysteem, consolideert vrije ruimte op een geselecteerde harde schijf (het kan op meerdere tegelijk zijn), waardoor de snelheid van alle computertoepassingen aanzienlijk toeneemt.

Ashampoo magische defrag

Het belangrijkste motto van dit programma voor het defragmenteren van schijven kan het volgende worden genoemd - "Installeren - vergeten", wat geen toeval is. Het programma draait op de achtergrond en bewaakt zelfstandig alle processen die op de computer draaien en beslist, indien nodig, of het defragmenteert of niet. Het werkt goed samen met andere programma's, zelfs de programma's die worden uitgevoerd, en overbelast de processor helemaal niet. Als gevolg hiervan loopt de computer niet vast en gaat het defragmentatieproces zo nodig door.

Geheugen Verbeter Ultiem

Nog een handig programma om je computer sneller te maken. Het comprimeert automatisch en maakt geheugen vrij, kan op de achtergrond werken en tegelijkertijd het systeem bewaken en indien nodig automatische optimalisatie uitvoeren. Het programma is eenvoudig en duidelijk.

En dat is niet alles

De installatie van het SuperRam-programma is ook handig voor de computer. Het is een krachtige applicatie die de snelheid van het werkgeheugen van uw systeem verhoogt. SuperRam verwijdert alle inactieve processen van het systeem, optimaliseert het geheugen, wat op zijn beurt het werk van programma's en games versnelt, de prestaties van de computer verhoogt en de stabiliteit van alle Windows-bewerkingen en applicaties die er deel van uitmaken. Het programma werkt met succes op de achtergrond, en de gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface zal plezier brengen in het werken met deze applicatie.

Een van de defragmentatietools van Diskeeper is de ingebouwde taakplanner. Het programma is eenvoudig en efficiënt. Het gebruikt praktisch geen systeembronnen, "laadt" de computer niet tijdens het gebruik, bewaakt de status van de schijf en start, indien nodig, het fragmentatieproces. Werkt op de achtergrond. Het wordt met succes gebruikt voor zowel fragmentatie van schijven op een individuele computer als voor het hele netwerk.

Aanbevolen: