Een Videochat Opnemen

Inhoudsopgave:

Een Videochat Opnemen
Een Videochat Opnemen

Video: Een Videochat Opnemen

Video: Een Videochat Opnemen
Video: Powerpoint opnemen met webcam en audio 2024, Mei
Anonim

Spraak- en videocommunicatie via internet is tegenwoordig voor niemand nieuw. Met populaire diensten zoals Skype en QIP kun je binnen een paar minuten beginnen met chatten. Helaas zijn clientprogramma's voor deze services niet altijd uitgerust met alle benodigde functies. Om bijvoorbeeld een video in een chat op te nemen, moet u een beroep doen op software van derden.

Een videochat opnemen
Een videochat opnemen

Noodzakelijk

geïnstalleerde Fraps-applicatie

instructies:

Stap 1

Begin met Fraps. Gebruik de snelkoppeling in het menu Start, op het bureaublad of op Snel starten. Als ze ontbreken, gaat u naar de map met het geïnstalleerde programma en voert u het bestand fraps.exe uit.

Als het programmavenster na het starten niet verschijnt, controleer dan het systeemvak. Het venster kan na de start worden geminimaliseerd als de optie Start Fraps geminimaliseerd was geselecteerd tijdens de vorige lancering. Vouw het venster uit door op het systeemvakpictogram te klikken.

Stap 2

Geef de map op om de opgenomen videobestanden op te slaan. Klik op het tabblad Films in het hoofdvenster van het programma. Klik op de knop Wijzigen naast Map om films in op te slaan. Selecteer in het dialoogvenster dat verschijnt de gewenste directory.

Stap 3

Selecteer de sneltoets die wordt gebruikt om de opname te starten en te stoppen. Klik op het tekstvak Video Capture Hotkey. Druk op een of meer toetsen op het toetsenbord. Een beschrijving van de sneltoets wordt weergegeven in het tekstvak.

Stap 4

Schakel het formaat van het opnameframe uit en selecteer een framesnelheid. Vink de optie Volledig formaat aan. Selecteer een van de opties met een standaard FPS-waarde, of activeer de optie voor gratis invoer van de waarde en voer deze in het bijbehorende tekstveld in.

Stap 5

Configureer de weergavemodus van diagnostische informatie tijdens het opnemen. Klik op het tabblad FPS. Klik op het tekstvak Overlay Display Hotkey. Volg de stappen die vergelijkbaar zijn met die beschreven in de derde stap om een sneltoets te selecteren die de positie van de FPS-indicator verandert of uitschakelt.

Stap 6

Open een chat. Start de chatclienttoepassing. Ga naar de conferentiemodus door verbinding te maken met de server en indien nodig uw inloggegevens in te voeren. Voer alle andere acties uit die nodig zijn om de communicatiesessie te starten.

Stap 7

Neem een videochat op. Zorg ervoor dat de FPS-indicator wordt weergegeven in het venster van de chattoepassing. Druk op de sneltoetsen die in de derde stap zijn gedefinieerd. Zorg ervoor dat de FPS-indicator rood wordt. Dit betekent dat het opnameproces is gestart. Druk meerdere keren op de sneltoetsen die in de vijfde stap zijn ingesteld om de uitvoer van de FPS-indicator uit te schakelen. Ga door met het opnemen van video. Als u de opname wilt stoppen, drukt u nogmaals op de sneltoets die u in stap 3 hebt opgegeven.

Aanbevolen: