Hoe Verborgen Partities Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Verborgen Partities Te Installeren
Hoe Verborgen Partities Te Installeren

Video: Hoe Verborgen Partities Te Installeren

Video: Hoe Verborgen Partities Te Installeren
Video: Hoe een partitie te verwijderen in Windows 7/8/10 2024, April
Anonim

Het besturingssysteem Windows 7 maakt tijdens de installatie verborgen partities op de harde schijf. Deze sectie is niet gelabeld met een letter en verschijnt niet in System Explorer. Het is ontworpen om de systeemopstartbestanden te beschermen, bevat de systeemopstartlader en speciale configuratiebestanden. U kunt dit gedeelte zien in het venster Computerbeheer.

Hoe verborgen partities te installeren
Hoe verborgen partities te installeren

instructies:

Stap 1

Er wordt een verborgen partitie gemaakt wanneer het besturingssysteem wordt geïnstalleerd en er moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan om deze te maken.

Het besturingssysteem moet worden geïnstalleerd vanaf externe media. Als u het installatieprogramma onder Windows uitvoert, is het onmogelijk om met harde schijfpartities te werken.

Stap 2

De verborgen partitie wordt gemaakt als de hoofdpartitie van de harde schijf, dus voordat u Windows installeert, mogen er niet meer dan drie hoofdpartities zijn, anders worden de bestanden van de verborgen partitie naar een van de bestaande hoofdpartities geschreven (niet noodzakelijk waarin Windows is geïnstalleerd). In dit geval moet de installatie worden uitgevoerd in de eerste partitie van de schijf.

Stap 3

Om een verborgen partitie te maken, moet u de partitie verwijderen en opnieuw maken waarin het besturingssysteem zal worden geïnstalleerd (gewoon formatteren heeft geen effect).

Aanbevolen: